Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » 15 hónapos a kisfiam. 3...

15 hónapos a kisfiam. 3 hónapja lakunk itt... Egy panel 3. Emeleti lakásban. Gyámüggyel fenyegetőzik az alsó szomszéd, mert este 9kor sétál a gyerek, és ő nem hallja a meccset.?

Figyelt kérdés

Zavarja, hogy futkos esténként, miért nem altatom el időben, 8kor már kuss legyen, bezzeg az ő gyerekei már 1 évesen tudták mi a rend, nem hangoskodtak, nem kapcsolták be a music centert... (nincs is olyanunk)... Nincs egy helye ennek a gyereknek ahova berakja?? Le kellene fárasztani, most is miért babakocsiban ül? Tegye le hadd menjen itt a parkolóban!!! Ne hagyja délután aludni, ezért nem alszik este! Mi itt idős emberek vagyunk, reggel kelek és dolgozok stb stb.

Egyébként a fiam mindig 9 és 10 között alszik el. 8kor fürdik. Még én bomlasszam fel a napunkat? Ami nekünk kényelmes és jó így? Mert 9 órakor sétál a gyerek?? Kihívja ránk a gyámhatóságot? És?? Mit tudnak csinálni??

Folyamatosan felkopogtat esténként és már odáig jutottunk, hogy reggel 7 8 körül is kopog fel, hogy keljünk!! Mi a sz*rt csinálnál a helyemben? Üdv 🥴

2020. szept. 8. 23:26
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
61%
37-es 👏👏 leírtad az összes gondolatomat!
2020. szept. 9. 09:36
 42/54 A kérdező kommentje:

Hát akkor ünnepeljétek ti is magatokat, hogy ezt most jól megmondtátok.

Szerintem meg tőletek mentse meg a sors a világot (csak hogy az egyik kommentelő szavaival éljek).

2020. szept. 9. 10:16
 43/54 anonim ***** válasza:
60%

Azért az este 8 órás fekvés nem teljesíthetetlen kérés.

Hacsak nem beteg a gyerek, mármint mentálisan, akkor ha rendszert viszel az életébe, akkor ahhoz alkalmazkodni fog. Ezt sok-sok közeli példán látom. Ha a szülők nem következetesek és nincs rendszer a napi rutinban, akkor a gyerek sem érzi magát jól, nyűgös, nem akar aludni, stb.

Ha tudja, hogy hiába hisztizik, akkor is le kell feküdnie, akkor ez beépül a kis agyába, és mire 8 óra lesz, már magától elálmosodik. Saját szememmel láttam ezt a folyamatot, ahogyan a nagyon ugrálós kisgyerek szépen hozzászokott a rendszerhez, és ugyanolyan vidám, kiegyensúlyozott maradt, csak este 8-fel9 között szépen ágyba kerül, és 10 perc alatt elalszik :) Persze az első hét keserves volt, kitartást kívánt huszadszor is visszavinni a gyereket az ágyba, ha bőgve jött ki "mert ő még nem álmos" (francot nem, csak hisztizett), de rájött, hiába fesztiválozik.

2020. szept. 9. 15:35
 44/54 anonim ***** válasza:
25%

Kifogtatok egy idegbeteg szomszédot. Az ilyen azon is tombol, ha a másik lakó elköhögi magát. Ismerős, én is panelben nőttem fel és most is ott lakom.

Azért az röhej, hogy egy csöpp gyerek futkosásától nem hallja a meccset...na ne már!:-)Meg hogy kihívja a gyámügyet-és, mire fel? Meg reggel felkopog, és beszólogat?

Meg kell neki mondani, pároddal együtt, hogy ne zaklasson, mert ez már annak vehető.

2020. szept. 9. 19:46
 45/54 A kérdező kommentje:

Köszönjük, de van napirendünk, van rutinunk ugyanúgy, de az nem az este 8kor való fektetés. Ez van 🙂 mi így élünk.

Egyébként... Beszéltem ma rengeteg szomszéddal, senkit nem zavarunk.

Azt is megtudtam, hogy ez az ember évtizedek óta terrorizál itt mindenkit, egy alpári tahó, neki mindent szabad, jó párszor rá lett hívva a rendőrség.

Mindenkibe beleköt, egy másik tömbből is kiutálták már.

Szóval én teljesen megnyugodtam és nem érdekel továbbra 😊

2020. szept. 9. 21:13
 46/54 A kérdező kommentje:

Ütötte verte a gyerekeit, üvöltött velük hogy a büdös kva anyátok stb. A lányának agydaganata lett és meghalt.

Na innentől nincs több kérdésem, hogy ki ez aki ugat nekünk, és azt mondja rám, hogy alkalmatlan vagyok a gyereknevelésre.

2020. szept. 9. 21:18
 47/54 anonim ***** válasza:
13%

Na, hát akkor itt van az a bizonyos kutya elásva, ahogy mondani szokták. Egy ilyen mentalitású embertől nincs mit várni.

Sajnálom, hogy egy ilyen lakót fogtatok ki.

2020. szept. 9. 21:32
 48/54 A kérdező kommentje:

Azt mondta a többi lakó, hogy egyáltalán nem vagyunk olyan hangosak, és mindenki egyöntetűen azt nyilatkozta, hogy dehát ez egy gyerek. 🤷‍♀️

Én biztos nem fogom agydaganatosra verni péppé a gyerekem fejét csak hogy ennek az embernek jó legyen...

2020. szept. 9. 21:36
 49/54 anonim ***** válasza:
73%

“Aki társasházba költözik, az igenis fogadja el, hogy a többi lakó nem az ő kedve szerint éli az életét, ergo alap hogy a mások életével járó hangok miatt tényleg csak extrém esetekben emelünk szót. Aki síri csendre vágyik az takarodjon tanyára, ennyire egyszerű.”

Hát ez így azért kicsit meredek. Ha valakinek csak panelre van pénze, ergo belekényszerül abban lakni, az még nem azt jelenti, hogy neki ne lenne joga az otthonában nyugodtan pihenni, aludni. Az ilyen csökevényes agyúak miatt laktam én is rövid ideig panelban, szerencsére sikerült kertesbe menni.

2020. okt. 21. 19:25
 50/54 A kérdező kommentje:
Most már azért is ugat mert sáros a cipő és úgy merünk feljönni a lépcsőházba....
2021. jan. 20. 15:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!