15 hónapos a kisfiam. 3 hónapja lakunk itt... Egy panel 3. Emeleti lakásban. Gyámüggyel fenyegetőzik az alsó szomszéd, mert este 9kor sétál a gyerek, és ő nem hallja a meccset.?
Zavarja, hogy futkos esténként, miért nem altatom el időben, 8kor már kuss legyen, bezzeg az ő gyerekei már 1 évesen tudták mi a rend, nem hangoskodtak, nem kapcsolták be a music centert... (nincs is olyanunk)... Nincs egy helye ennek a gyereknek ahova berakja?? Le kellene fárasztani, most is miért babakocsiban ül? Tegye le hadd menjen itt a parkolóban!!! Ne hagyja délután aludni, ezért nem alszik este! Mi itt idős emberek vagyunk, reggel kelek és dolgozok stb stb.
Egyébként a fiam mindig 9 és 10 között alszik el. 8kor fürdik. Még én bomlasszam fel a napunkat? Ami nekünk kényelmes és jó így? Mert 9 órakor sétál a gyerek?? Kihívja ránk a gyámhatóságot? És?? Mit tudnak csinálni??
Folyamatosan felkopogtat esténként és már odáig jutottunk, hogy reggel 7 8 körül is kopog fel, hogy keljünk!! Mi a sz*rt csinálnál a helyemben? Üdv 🥴
Aludjunk szerintem, az hasznosabb most 😄
Ne idegesitsd fel magad a véleményemen.
Kitartást az elkövetkező időszakhoz meg a szomszedhoz.
Jó éjt
Tényleg az a baj hogy akinek nincs gyereke azt iszonyúan tudja zavarni a zaj. Akinek meg van annak fel sem tűnik mert természetes. Viszont attól hogy valakinek gyereke van nem lesz automatikusan több joga semmire. Akkor is be kéne tartani a közös szabályokat és nem zavarni senkit.
Olvastam a kommenteket és annyira tipikus kisgyerekes család feeling van. Mert kicsi a gyerek zajos mert mit csináljak vele mert ez természetes mert különben is gyerekem van....😖 Hidd el hogy baromi zavaró tud lenni.
Baromira elhiszem, amikor a délutáni altatáskor csiszolják a falat vagy klopfolják a húst tudom. 🙄
Most is hallom éppen, hogy horkol meg ásít.
De nem szólok, mert nem vagyok idióta.
Fel lehet fogni szerintem hogy egy alig múlt 1 éves kölöknek rohadtul nem tudod megmagyarazni h ne mászkáljon! Nem érzem úgy, hogy nekem ez jár, ez jogos vagy h nekünk szabad, mert nekem is rohadtul kellemetlen! De az is amikor lelkiismeret furdolásom van mert rászólok és a mérgemet a gyerkemen vezetem le, hogy, hogy kussoljon végre a csicska szomszéd miatt, aki semennyire sem toleráns.
Nem zajongunk, nem tvzünk, nem kiabálunk, nem hallgatok zenét, nem klopfolok húst sem. Ennyi, hogy este 8 és 10 között futkázozik a gyerekem. Nem 10 után van amúgy csendháborítás? Van még ilyen?
Olyan késői időpont ez?
Mindenki alszik 8kor?
Főleg, hogy ki is jelentette hogy konkrétan ő a meccset nem hallja.
Aki panelban lakik nem lehet gyereke? Hogyan nevelsz meg 1 évest?
Na erről beszéltem. A mert gyerekem van...
Meg mindenki csicska mert mertek szólni hogy 9 és 10 körül pihenni akarnak. 😅
Este 8-10 között ne kelljen már megmagyarázni, hogy miért ne futkorasszon a gyerek, könyörgöm.
Esetleg mellé sikongat is még?
És eltörölték már az este 10utani csendhaboritast, egész nap ha meghaladja a nem tudom mekkora decibelt, akkor számít annak.
Egyébként nálunk is 4-kor kel párom mindennap, este 6-7ig odavan, nálunk tényleg kuss van este 8utan. És szerintem nagyon sokaknál..
Az egy évest meg talán le kell farasztani, vagy más napirendre szoktatni. De ebbe nem akarok beleszólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!