Létezik olyan, hogy rossz helyre megy ki/csenget be a rendőr?
Persze, ők is emberek .
Futár vagyok de én is csengettem már rossz címen 😅
Természetesen igen.
A baj ezzel az, hogy nyugodtan megteheti, hogy intézkedik veled szemben, miután meg kiderül, hogy nem is a megfelelő illető ellen intézkedett, elintézi annyival, hogy "ja, bocsánat".
A barátnőmékhez ment egyszer úgy, hogy egy kocsi szélvédője betört mert rázuhant valami egy lakásfelújítás során és a rendőröket össze-vissza küldték a szomszédok, mert nem náluk, volt a felújítás, csengessenek máshova és akárhova csengettek mindenhol látták, hogy nincsenek felújításra utaló nyomok. A végén meglett a ludas.
Amúgy a házak akkusztikája is más. Van lakás ahol erősen hallod a zenét a szomszédos lakásban meg semmi.
Egyszer még régen teljesen csendben voltak otthon a szüleim, amikor becsengetett a szomszéd, hogy ne bömböltessék a zenét, közben nem is szólt a zene, máshonnan jött, de a szüleim ebből semmit sem hallottak.
Igen. Hozzánk is jött már párszor, pedig a szomszédba kellett mennie.
Kertes házban lakunk.
Amúgy ott van Újpest. Néhány helyen ember legyen a talpán aki elsőre megtalálja a pontos címet, ahova hívták.
A Marina-part melletti lakótelepen is szoktak kóborolni futárok, akik a járókelőktől kérnek útbaigazítást, mert mondják, hogy nem tudnak kiigazodni a számozáson.
A kutyasuli ahova jártunk rajta sincs rendesen a térképen, ha valaki beüti a címét, tök más helyre viszi.
Mi is úgy mentünk először oda, hogy az iskola igazgatója navigált minket telefonon, mert nálunk pl a térkép szerint egy temetőben lett volna az óra.
Vannak helyek,ahol kamu rendőrjelmezben csöngetnek be.
Gyakran olyan szövegekkel,hogy tárva nyitva volt az ajtó,minden oké-e,stb.
Csak azért,hogy végignézzenek,hogy van-e érték,amit el lehet vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!