Színtévesztő vagyok. De létezik erre egy szemüveg. Ezzel lehetek rendőr?
Figyelt kérdés
2021. szept. 13. 23:09
A kérdező szavazást indított:
Lehetek a szemüveggel rendőr
Nem lehetek😰
Nemtudom biztosan de szerintem igen
Nemtudom biztosan de szerintem nem
15 szavazat
1/10 anonim válasza:
Színlátás kifejezett zavara (anop) vagy színlátás enyhe zavara (anomal)? Utóbbi esetén van egy halvány esélyed, mivel akkor egyéni elbírálás alapján döntenek.
3/10 anonim válasza:
Lehetsz, ha sikerül eltitkolnod.
5/10 anonim válasza:
SOHA!
Sőt, jobb helyeken még biztonsági őr sem.
6/10 anonim válasza:
Mondjuk nem értem mi a tököm köze van a rendőrséghez és a szintevesztesnek. Nem tudok olyan helyzetet elképzelni ami akadályozza.
7/10 anonim válasza:
Le lehet pontozni birkák, de akkor valaki dobjon már fel egy olyan helyzetet ahol a rendőrnek kell a teljes színlátás?!
8/10 anonim válasza:
"Zöld Opelt üldözünk, kérünk segítséget! Maguk felé halad!"
9/10 anonim válasza:
A kommenteden látszik mennyire mérhetetlenül ostoba vagy. Nem azért színtévesztő valaki mert osszekeveri a színeket. Nem látja soha a piros autót kelnek.
10/10 anonim válasza:
A lepontozáson kívül hozzá is tudsz szólni vagy ennyire rohadtul alulkvalifikalt vagy? Mert várom az értelmes indokokat :) ja h az nincsen értem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!