Milyen hely Szeged?
Első azért ez nem teljesen igaz.
Vegyük két részre.
1. Jó hely mert kedvesek az emberek. Egy viszonylag tiszta, rendezett, szép városról beszélünk aminek történelme is van. Egyik legszebb legigényesebb város az országban.
2. A fizetések, megélhetések.
Abban igaza van az 1-esnek hogy olyan jól nem lehet keresni de olyan rosszul sem.
Ez is mind sokmindentől attól függ hogy milyen végzettséged van és hogy miben szeretnél elhelyezkedni.
IT, HR, mérnök keresett ág mindenhol az országban.
"Szakmásabb" mint szoba festő, villanyszerelő, hegesztő, stb is keresett. Na ott már kicsit nagy az ✂️ az egyes cégek között. Lehet keveset keresni de lehet 4 kiló felett is.
Az átlag inkább 3 kiló felett.
Betanított munka meg 3 kiló alatt de abból is lehet találni olyat, ami akár 3 kiló felett is fizet. Persze az már 3 műszakos.
A lakásárak háát. Nem a legolcsó de nem a legdrágább. Egy Budapesttől sokkal olcsóbb azért.
Szóval fizetés/lakhatás arány nem jó, Budapest talán jobb, GyMS meg persze még jobb arány.
De ha ez nem számít és nagy kiadásaid, igényeid nincsenek akkor tudom ajánlani ezt a várost mert mint mondtam kedvesek barátságosak az emberek, és a város is kulturált, szép, igényes, tiszta.
Hát nem tudom #3.
Lehet hogy csak rossz helyen laktál. Nekem csak pozitív élményem van. (A fentebb leírtak)
Nem azt mondom hogy tapló, bunkó emberek, c-type-ok nincsenek mert vannak de én keveset találkoztam velük.
Alacsony fizetések, kevés munka. Nehéz váltani, ha nem jön be a munkahely amin megragadtál.
Többségében panellakásban lehet élni, azoknak a vételára viszonylag még elfogadható.
Saját ingatlanban élhető, de ingatlan nélkül albérletben szerintem nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!