Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Akik babat vallalnak, miert...

Akik babat vallalnak, miert nem koltoznek kertes hazba?

Figyelt kérdés

Lassan hetek ota nem lehet csendben aludni valamelyik szomszed babajatol, mert egesz ejjel sir, pl most is. Ha a kutya ugat hangosan, azon mindenki felhaborodik, de a babak sirasat kotelezo lenne csendben turni? A kutya sem tehet rola, a baba sem, de legyen mar mind a ketto csendben tartva.

Pl lehetne hangszigetelve a babaszoba, csak egy tipp.

2022. okt. 17. 04:57
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
15%

Mi az hogy te minek mennél? Hát neked van bajod. Én gyerekes szülőként szertek társasházban élni. Az menjen aki nem bírja.

A kisbabák sírására nem vonatkozik semmilyen szabály. Az meg ne a te bajod legyen, hogy a gyerekesek min vannak felháborodva. Nem kell belépni semmi ilyen tárasházi csoportba és sokkal egyszerűbb az élet.

2022. okt. 17. 20:14
 42/44 anonim válasza:
13%

Kertesházban nem lesz felső- meg alsószomszédod, így csak a többi bejövő habg fog zavarni, ezért mondják, hogy költözz el te, hiszen téged zavar.

Nálunk a házirendben az van, hogy hétköznap este 7-ig, illetve szombaton 1-3 közötti idő kivételével szintén 7-ig lehet csinálni a hangosabb dolgokat. Vasárnap nem lehet semmikor. A gyerekesektől külön kérik, hogy ne a lakásban ugrókötelezzen meg egyebek a gyerek. Így sem a gyerekesekkel volt eddig probléma. A fölöttünk lakónak pl. nincs gyereke, de papucs nélkül mászkál, és döng, mint a franc este 8-fél 10 között. Múltkor valamit nekiállt ebben az idősávban összeszerelni. Úgy habgzott, mint egy evezőgép/kondigép. Azóta nem hallottuk, és megálltam, hogy fel ne menjek, mondván egy alkalom még elmegy, meg nekem 2 és 6 éves gyerekeim vannak, akik bár 7-kor mennek aludni, és reggel 7-ig csöndben is vannak, alkalmanként azért biztos idegesítőek. Mi mondjuk más alvását nem szoktuk zavarni, talán a kisebbik gyerekem egy felsírósabb korábbi időszakát leszámítva.

2022. okt. 17. 21:10
 43/44 anonim ***** válasza:
87%

Az egy dolog, hogy üvölt a gyerek - megszokod.

Ami viszont röhej, amikor anyuka random időpontokban bekopog, hogy ne használjak habverőt, porszívót, ne klopofoljak húst, tkp maradjak kssban, mert altatási idő van a gyereknek.

És? Hol érdekel? Én meg élem az életem, és nem fogok egy random újszülött napirendjéhez igazodni :D

Ja, de, mert amikor ő visít éjjel, akkor én is felriadok rá.

2022. okt. 18. 16:42
 44/44 anonim ***** válasza:
24%

Köszi, de kertes házban sem hiányzik senkinek se az ilyen szomszéd.

Szerencsére a kerti munka távol tartja a pereputtyosokat. Panelban egyszerűbb az élet, és olcsóbb is mint a kertes ház.

2022. okt. 19. 19:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!