Akik babat vallalnak, miert nem koltoznek kertes hazba?
Lassan hetek ota nem lehet csendben aludni valamelyik szomszed babajatol, mert egesz ejjel sir, pl most is. Ha a kutya ugat hangosan, azon mindenki felhaborodik, de a babak sirasat kotelezo lenne csendben turni? A kutya sem tehet rola, a baba sem, de legyen mar mind a ketto csendben tartva.
Pl lehetne hangszigetelve a babaszoba, csak egy tipp.
Mi az hogy te minek mennél? Hát neked van bajod. Én gyerekes szülőként szertek társasházban élni. Az menjen aki nem bírja.
A kisbabák sírására nem vonatkozik semmilyen szabály. Az meg ne a te bajod legyen, hogy a gyerekesek min vannak felháborodva. Nem kell belépni semmi ilyen tárasházi csoportba és sokkal egyszerűbb az élet.
Kertesházban nem lesz felső- meg alsószomszédod, így csak a többi bejövő habg fog zavarni, ezért mondják, hogy költözz el te, hiszen téged zavar.
Nálunk a házirendben az van, hogy hétköznap este 7-ig, illetve szombaton 1-3 közötti idő kivételével szintén 7-ig lehet csinálni a hangosabb dolgokat. Vasárnap nem lehet semmikor. A gyerekesektől külön kérik, hogy ne a lakásban ugrókötelezzen meg egyebek a gyerek. Így sem a gyerekesekkel volt eddig probléma. A fölöttünk lakónak pl. nincs gyereke, de papucs nélkül mászkál, és döng, mint a franc este 8-fél 10 között. Múltkor valamit nekiállt ebben az idősávban összeszerelni. Úgy habgzott, mint egy evezőgép/kondigép. Azóta nem hallottuk, és megálltam, hogy fel ne menjek, mondván egy alkalom még elmegy, meg nekem 2 és 6 éves gyerekeim vannak, akik bár 7-kor mennek aludni, és reggel 7-ig csöndben is vannak, alkalmanként azért biztos idegesítőek. Mi mondjuk más alvását nem szoktuk zavarni, talán a kisebbik gyerekem egy felsírósabb korábbi időszakát leszámítva.
Az egy dolog, hogy üvölt a gyerek - megszokod.
Ami viszont röhej, amikor anyuka random időpontokban bekopog, hogy ne használjak habverőt, porszívót, ne klopofoljak húst, tkp maradjak kssban, mert altatási idő van a gyereknek.
És? Hol érdekel? Én meg élem az életem, és nem fogok egy random újszülött napirendjéhez igazodni :D
Ja, de, mert amikor ő visít éjjel, akkor én is felriadok rá.
Köszi, de kertes házban sem hiányzik senkinek se az ilyen szomszéd.
Szerencsére a kerti munka távol tartja a pereputtyosokat. Panelban egyszerűbb az élet, és olcsóbb is mint a kertes ház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!