Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Akik babat vallalnak, miert...

Akik babat vallalnak, miert nem koltoznek kertes hazba?

Figyelt kérdés

Lassan hetek ota nem lehet csendben aludni valamelyik szomszed babajatol, mert egesz ejjel sir, pl most is. Ha a kutya ugat hangosan, azon mindenki felhaborodik, de a babak sirasat kotelezo lenne csendben turni? A kutya sem tehet rola, a baba sem, de legyen mar mind a ketto csendben tartva.

Pl lehetne hangszigetelve a babaszoba, csak egy tipp.

2022. okt. 17. 04:57
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
52%
Jogod van a gyerekmentes élethez, de a gyerekmenteshez világhoz nem. Miért nem azt a kérdést teszed fel, hogy aki nem tudja elviselni pár hétig egy kisbaba sírását az miért nem költözik kertesházba?
2022. okt. 17. 09:09
 22/44 anonim válasza:
89%
Nekem is vegyel kerteshazat. En amugy rosszul alszom, minden zajra felebredek, szoval ketgyerekeskent, tarsashazi lakasban lakva megertem, hogy marharossz hallgatni. Nem is vagyunk bent sokat a lakasban a gyerekekkel, amikor lehet, kiviszem oket, es majdnem minden penteken elutazunk egy zartkerti ovezetbe, ahol senki nincs, es ahol mi sem zavarunk senkit. Ott viszont nincs iskola, ovoda, orvos, ahogy az egyik hozzaszolo mar irta. Csak autoval lehet raadasulmegkozeliteni.
2022. okt. 17. 09:17
 23/44 anonim ***** válasza:
89%

Panelban éltem világ életemben és a gyermekünk 3 éves korában, covid alatt költöztünk családi házba.

Kisgyermekek sosem lakott a közelünkben csak idősek, gyermektelen házaspárok és fiatalok.

Az idős rigolyas, semmi nem jó neki, ordítva szól a tv, a gyermektelen kötözködik, neki a hétvége szent pihenés, a fiatalok buliznak, hangosak, tűsarkú, széktologatás.

Engem ezek nem zavarták, ebbe születtem, megszoktam. De valóban a kertes ház csondje fantasztikus. Javaslom is minden gyermekes családnak e lelki békét a többi meg puffogjon a panelban továbbra is

2022. okt. 17. 09:22
 24/44 anonim ***** válasza:
94%
Jaj tényleg Budapesten kívül megáll az élet :D istenem…
2022. okt. 17. 09:59
 25/44 anonim ***** válasza:
86%
20 perc alatt vagyunk az M7esen Bpn. Van orvos, iskola, lidl, aldi, spar, minden es nem kell elmenekulnom otthonrol. De jo is az a Budapest.
2022. okt. 17. 10:01
 26/44 anonim válasza:
39%
Akit zavar a gyereksírás, gondolom zavarja a kutya ugatás, mosógép, szárítógép, mosogatógép, porszívó, hangos veszekedés, hangos nevetés, zene, a szomszéd csengője, munkálatok, fúrás -faragás is, az tényleg nem tudom mit keres panelban.
2022. okt. 17. 10:02
 27/44 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem ez kamu mivel a kérdező nincs itt.Vaaagy most nézegeti az eladó tanyákat.🤣🤣
2022. okt. 17. 10:18
 28/44 anonim ***** válasza:
45%
A mi szomszédaink idősek. 0/24 bömböl a tv náluk. Lehet megkérdezem, miért nem költöznek kertes házba 🤣
2022. okt. 17. 10:32
 29/44 anonim ***** válasza:
8%
Csucsukál…
2022. okt. 17. 10:32
 30/44 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem ez nehéz kérdés. Amíg nem volt gyerekem, néha üvölteni tudtam volna, hogy miért nem lehet a 1,5 éves gyereket elhallgattatni, miért kell nekem minden áldott este az ordítását hallgatni órákon át, de mintha nyúznák... Aztán fölénk is egy fiatal család költözött, ők meg jól sarokra lépnek, néha azt gondolom leszakad a plafon.

Aztán megszületett a babánk és úgy voltam vele, hogy végre visszajár a kölcsön kenyér. Én nem szóltam egy szót sem nekik, meg ők sem nekem, de megutáltam az egész társasházi létet. A pont az i-re az volt, amikor még elkezdtek egy ipari létesítményt is építeni a szomszédba, tök jó érzés, amikor kalapáccsal püfölik mellettünk az acélt én meg próbálnék altatni. Közben felettünk dübögnek, mellettünk ordítanak. Szerencsére akkor már elkezdődött az adás-vétel. Én családi házban nőttem fel. Tud zavaró lenni a flexelés, a fűnyírás, a szomszéd felújítása, az avar égetés, a gumicsizmával fűtés, stb. De összességében sosem éreztem ott olyan belső feszültséget, mint itt. Feltudnék robbanni, amikor a gyerekemet éppen leteszem és akkor kezdik el rángatni fölöttünk a székeket. Vagy én nem tudom... Szóval valahol érthető mindkét fél szerintem, mert én mindkét oldalát átérzem. Tudom, hogy amikor vígasztalhatatlanul sír a babám, akkor ha valaki bekopogna, hogy hallgattassam el, valószínű elküldeném a k*rva anyjába, mert éppen olyan lelki állapotban lennék. És mégis megértem, hogy másokat zavar, mert igen, engem is zavar ha ordít a szomszéd gyerek, meg az is, ha fölöttem ugrál. Érthető, hogy zavarok, de az is érthető, hogy ez zavaró...

Én mondjuk felismertem, hogy nem vagyok társasházba való már, és szerencsére megtaláltuk álmaink otthonát, így költözünk.

2022. okt. 17. 11:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!