Akik babat vallalnak, miert nem koltoznek kertes hazba?
Lassan hetek ota nem lehet csendben aludni valamelyik szomszed babajatol, mert egesz ejjel sir, pl most is. Ha a kutya ugat hangosan, azon mindenki felhaborodik, de a babak sirasat kotelezo lenne csendben turni? A kutya sem tehet rola, a baba sem, de legyen mar mind a ketto csendben tartva.
Pl lehetne hangszigetelve a babaszoba, csak egy tipp.
Sok gyerekmentesnek sír a szája hogy "jajj őket mindenki bántja mert nem akarnak gyereket" spec én rohadtul leszarom hogy akar-e gyereket, soha egy szavam sincs azért mert valaki nem akar. Saját döntés, szíve joga kész. DE akkor miért van az hogy sok gyerekmentes (tisztelet a kivételnek) állandóan bántó, sértő megjegyzéseket tesz anyukákra apukakra, gyerekekre. Ha neki joga van nem vállalni és ahhoz hogy ne bántsák emiatt akkor nekem is jogom van szülni és hogy emiatt ne sertegessenek.
Sajnos pedig ha valaki nem tud együtt élni másokkal közösségben akkor lehet elmenni tényleg egy tanyára lakni. :) Csináljon amit akar.
Mert nem szeretnék kertes házban lakni, sok pénz, sok meló, és ugyanúgy vannak zajok, kutya, fűnyírós szomszéd, kukás autó.
Én úgy költöztem társasba, hogy tudtam hogy zajok lesznek. Kutya, baba, gyerek, idegbeteg ordibáló szomszéd, van itt minden. Vettem egy füldugót, azóta faszán alszom, de persze verhetném magam gyakorin is helyette. Majd most fog születni az én gyerekem is, nyilván elhiheted, hogy senki nem szereti az üvöltést hallgatni, úgyhogy megpróbálom majd csendben tartani. De biztos nem mindig sikerül majd. A babák sírnak, te is sírtál mikor kicsi voltál mégsem dobtak egy hangszigetelt gödörbe.
Ha hangszigetelve lenne a babaszoba, akkor a szülők hogy hallanák ha sír? Meg amúgy fizeted? És akkor ha hónapokig munkálatok lesznek és azzal lesz zaj, akkor nem fogsz ugyanígy hőbörögni?
Aki ilyen szinten képtelen közösségben élni, az miért nem költözik tanyára?
Elfeledkeztem a kerdesrol. Szerintem egyebkent tok logikus, hogy a csalad koltozzon kertes hazba, ne a szingli vagy gyerektelen fiatal par, en minek mennek? :D A gyereknek jobban kell a szabad terulet, friss levego ahol rohangalhat meg ordibalhat.
Az a helyzet, hogy hiaba probaljatok vedeni a babakat, a tarsashazi szabalyok is altalaban ugy szolnak, hogy ne zavard a masikat zajongassal, nem pedig ugy, hogy mindenki viselje el kussban a zajokat. Mellesleg nalunk a kisgyerekesek vannak a legjobban felhaborodva (kulon csopija van a haznak), ha valaki szabalyos!!! idoben nekiall furni, pl hetkoznap delutan egykor, mar rohannak sirni a csoportba, hogy felebred a gyerek. Nem egy ilyen alkalom volt mar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!