Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Az ilyen mikrofalukban ahol...

Az ilyen mikrofalukban ahol laknak 10-20-an mint pl Iborfia hogy lehet élni, szabaidőt eltölteni?

Figyelt kérdés
Mondjuk odaköltözöl homofiszolsz végzelz a munkával aztán mit csinálsz a szabadidődben?

2022. okt. 5. 21:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
95%
Ott van pl székesfehérvár mellett sárpentelle, fullon a térerő és mindig van 4g a telómon szóval nem csak az isten háta mögött vannak kis falucskák... ja én konkrétan 10pert kocsival a város.
2022. okt. 8. 21:53
 12/12 anonim ***** válasza:
Miért otthon mit csinálsz? Nekem hétköznap időm sincs hogy kimozduljak, hétvégén meg hozom be a munkán kívüli feladatokat. Max havi 1-2× van időm beülni valahova, hiába lakom a fővárosban. Ettől nyugodtan lehetne egy kis faluban lakni. Aki teljes munkaidőben dolgozik meg meg csaladja is van, az egyszerűen nem ér rá kocsmázni meg moziba menni. Ha 20-on éves vagy, akkor még megértem, hogy unatkoznál egy faluban.
2022. okt. 9. 10:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!