Egy milliárd ft-ból érdemes itthon maradni vagy inkább külföldön új életet kezdeni?
Figyelt kérdés
2022. okt. 3. 16:41
31/32 anonim válasza:
"ahhoz, hogy szép igényes kertem legyen, szinte minden napra van vele meló" füvesítve van, öntöző rendszer, robofűnyíró a szó amit keresel.A széleken hullámosan van virág, bokor stb, oda csepegtető megy,alul geotextil van, nem jön fel a gaz, a tűzrakónál, hintánál meg kavicságy van, szóval nem értem a problémádat.A fűtés se problámás, mivel okos otthon, így minden appos, beállítasz pár feltételt, a kazán meg úgy fűt padlót meg kiegészítőt, vagy hűtenek a klímák nyáron.És hogy mi a gondom a panellel? Elég sok. Folyton van aki felújít, mindegy melyik emelet, úgyis olyan mintha melletted lenne. A szemétledobó nyáron büdös, a liftbe belepisálnak a kutyák vagy tele köpködik ( és ez nem a 8 ker, éltem én több kerületben panelben ), és ha egyik se, akkor meg a szomszéddal együtt éled az életed, hallgatod a párzását, a fingását vagy Ő a Tiédet...egy ideig én is ugyanúgy voltam, hogy 82 óta panel 95-ig, aztán le családi, egy évig bírtam, utána vissza pest...meg kell érni egy családi házhoz.De mind egy, itt úgyis közellenség lettem, ha majd valamelyikőtöknek megadatik ez, rájöttök....Egyébként a panelba is járt már hozzánk egy takarítónő, na annak élete álma volt albi helyett egy saját kégli, mert takarításon kívül fix 130-ból élt. Na Neki biztos elég lett volna 2 életen át 380M...bár az se biztos
32/32 anonim válasza:
Redaler2: mint ha magamat látnám... csakhogy 40 évesen eljutottam oda, hogy vagy egyedül halok meg vén trottyként, vagy lesz családom. A család mellett döntöttem. És én aki 40 éves koromig úgy váltogattam a nőket mint más a zoknit, most azt élvezem, amikor a 7 éves lányom azt mondja "apa imádlak". Nem cserélném el a legény életre. Ugyanakkor, nem szólom meg azt sem, aki így él, mindenki úgy él és úgy boldogul ahogy tud. A legnagyobb sz@r ebben a világban az, hogy az emberek 99%-a irigy, mert vannak álmai, csak nem tudják megvalósítani, nem tesznek érte, de a másik akinek van valami, az sz@r szemét. Lsd minuszolgatás. Én pl. ezen az örökségen kívül mindent magamnak értem el. Amikor más otthon verte a tökét, én vasárnap sátrat állítottam a piacon, amikor családdal ebédelt, én akkor keztem el bontani. Volt hogy napokig a kocsiban aludtam amikor árut szereztem be. És akkor most nekem legyen lelkiismeretfurdalásom hogy most jól megy? Ugyan már
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!