Egy milliárd ft-ból érdemes itthon maradni vagy inkább külföldön új életet kezdeni?
Nem állította, hogy van ennyi pénze, csak képzelődtök.
Kérdező! Az sok mindentől függ, hogy érdemes-e külföldre menni, vagy inkább maradni.
Ha nekem lenne egymilliárdom, akkor nem mennék el. Utazgatnék sokat, de inkább itthon próbálnék meg magam körül jobb világot teremteni.
Például egy lerobbant társasházban felvásárolnám az összes lakást, felújítanám és kedvezményesen kiadnám ismerősöknek. És akkor lenne egy házam, ahol csupa ismerős lakik.
is-is...
1 milliard forint az tobb mint 2,3 millio dollar. Mivel eleve kint elek, ezert ebbol vennek kint magamnak ingatlanokat amiket kiadnek berbe, igy nem kellene dolgoznom, csak az berhazaimmal foglalkoznek es igy akar Magyarorszagon is lakhatnek vagy ingazhatnek a 2 orszag kozt.
A lenyeg hogy Magyarorszagon nem fektetnek be penzt de a hozamabol siman megelnek Magyarorszagon
Hát én elhúznék eközül a 3hely közül valamelyikre és letelepednék
Grand Canaria, Mauricius, vagy equador
Mind gyönyörű, mind túristaparadicsom tehát folyton lehet új emberekkel ismerkedni, akár nálam sokkal gazdagabbakkal is és a kapcsolati tőke sosem hátrány, és a számomra legfontosabb, egyiken sem kell fűteni a házat soha többet :)
Rettenet utálok fázni.
Szánalmasak az ábrándozók... A tett halála az okoskodás, az álmodozás. Talán tenni is kellene valamit, nem csak óvodás stílusú hülye kérdéseket feltenni.
Aki el akar menni, mehet! Szerintem az álmodozók már indulhatnak is, igaz, ahhoz fel kellene kelni az ágyikóból, esetleg a drog vagy egyéb szer okozta másnaposságból meg kellene tisztulni.
A világ egyik táján sem várják tárt karokkal a potyára áhítozókat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!