Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Panelban gyereket vállaló pár...

Panelban gyereket vállaló pár miért gondolja, hogy a szomszédok is gyereket vállaltak és nem akarnak aludni éjjel?

Figyelt kérdés

Felső szomszéd lefialt és a szobám felett 1 éve azt hallgatom éjszaka, hogy bömböl a gyerek , aztán odamennek persze verik a lábukat a padlóhoz éjszaka is, aztán leteszik, hogy megnyugodjon a gyerek és kicsit verje a lábát a földhöz, dobálja a játékokat, stb..

Mikor felhoztam ezt nekik azt mondták, hogy társasházban el kell viselni dolgokat meg amúgy is a gyerek már csak ilyen

Konkrétan megkeserítették az életem az elmúlt 1 évben hiszen nem tudok pihenni, nincs nyugalmam és ez még ha nem költöznek el kitart évekig..

2022. szept. 29. 20:09
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
80%

Nálunk pont most megy aláírásgyűjtés egy család ellen.

Van 3 gyerek, az egyik mindig visít, a másik egész nap rohangál (mert a szülő bxik kivinni a játszóra), a harmadik még egész normális, ő csak random kezd el éjszaka sikítani.

Mi nem írtuk alá, mert nem közvetlen szomszédok, de rhadtul megértem, hogy a körülötte (mellette-alatt-felette) élők kezdeni szeretnének valamit a helyzettel.

Bár így is, hogy nem közvetlen szomszédok, pontosan tudjuk, mikor van fürdetés, mert azt a legkisebb végigvonyítja :(

2022. okt. 1. 11:00
 42/46 anonim ***** válasza:
84%
#41 És mit fognak kezdeni az aláírásokkal? Egyáltalán, hova lehet ilyesmivel fordulni? Vannak különféle rendeletek, hogy mit szabad és mit nem szabad csinálni egy társasházban, de a kölkök üvöltése, visítása, rohangálása, tombolása, a szüleik gátlástalan, nemtörődöm magatartása egyikben sincs benne. Mindenesetre sok sikert kívánok a szomszédaidnak, bár kétlem, hogy bármit is el tudnának érni. Abban az esetben, ha bérlők volnának, lenne némi esély, hogy a tulajdonos nem hosszabbítja meg a szerződést. Ha az övék a lakás, akkor ez csak a kezdete egy évekig tartó háborúskodásnak.
2022. okt. 1. 12:03
 43/46 anonim ***** válasza:
25%
Úgy mennek hozzà, hogy dörömbölnek😂😂😂 ja, ja....
2022. okt. 1. 18:31
 44/46 A kérdező kommentje:

Igen, úgy megy át az egyik szobából a másikba mint az elefánt , minden léptét hallom , odaveri sarkát direkt vagy nem tudom

2022. okt. 1. 18:34
 45/46 anonim ***** válasza:
20%
felettem is egy család lakik de egyáltalán nem zavar ha sírnak, nem vagyok önérzetes vagy autista hogy zavarjanak a hangok.
2022. okt. 2. 10:45
 46/46 anonim ***** válasza:
78%
Engem is zavarnak a hangok, ezert koltoztunk panelbol videkre. Kulonben keress tenyleg jo alvos fuldugot. En is ebredek minden zajra. De nem hinnem higy ejszaka direkt dobalnak,valszeg kiesik a cumi,ne tudd meg milyet csattan a parkettan, vagy csorgo,barmi jatek. Cumisuveg stb. Sajnos ha lesz gyereked megtudod milyen. :( Senki se bogeti direkt. Nekem ks megjegyezték a szomszedok hogy allandoan hetvegen kel hajnalban. Nem tudtam vele mit csinalni. Volt hogy 2-3 kor keltunk,meset neztunk a nappaliban aztan 5-5 fele aludt vissza. Elmult. Ok se fognak orokke ordítani.
2022. okt. 8. 19:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!