Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Panelban gyereket vállaló pár...

Panelban gyereket vállaló pár miért gondolja, hogy a szomszédok is gyereket vállaltak és nem akarnak aludni éjjel?

Figyelt kérdés

Felső szomszéd lefialt és a szobám felett 1 éve azt hallgatom éjszaka, hogy bömböl a gyerek , aztán odamennek persze verik a lábukat a padlóhoz éjszaka is, aztán leteszik, hogy megnyugodjon a gyerek és kicsit verje a lábát a földhöz, dobálja a játékokat, stb..

Mikor felhoztam ezt nekik azt mondták, hogy társasházban el kell viselni dolgokat meg amúgy is a gyerek már csak ilyen

Konkrétan megkeserítették az életem az elmúlt 1 évben hiszen nem tudok pihenni, nincs nyugalmam és ez még ha nem költöznek el kitart évekig..

2022. szept. 29. 20:09
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
30%

Annyira "értelmiségi" vagyok, hogy egy tágas kertesházban élek, hogy a te féle suttyókat ne kelljen elviselnem.

Nem tudom, neked radarszemeid vannak, hogy latod, hogy "direkt" dobognak a labukkal meg leejtenek dolgokat, csak is hogy téged idegesitsenek? Éjjel...hihető nagyon.

Arra meg nem sikerült vàlaszolni, hogy neveljen meg valaki egy babakorú gyereket? Na, hogy? Mesélj, te úgyis olyan "értelmiségi" vagy.

2022. szept. 30. 10:12
 22/46 anonim ***** válasza:
38%

"hogy bömböl a gyerek , aztán odamennek persze verik a lábukat a padlóhoz éjszaka is, aztán leteszik, hogy megnyugodjon a gyerek és kicsit verje a lábát a földhöz, dobálja a játékokat, stb.."

Aha, ez nagyon életszerű. Minden kisgyermekes szülő így altatja vissza éjjel a gyerekét, aki felébredt🤦 Hülye vagy kérdező, meg még kamuzol vagy képzelődsz is össze-vissza.

2022. szept. 30. 10:37
 23/46 anonim ***** válasza:
65%

#21: na igen, én is kíváncsi lennék, honnan gondolják az ilyen szomszédok, hogy a fölöttük lévő direkt bosszantani akarja őket...

És jogos a kérdés is, hogy egy párhónapost vajon hogyan kéne "nevelni"...

Mind1, vihar a biliben.

2022. szept. 30. 10:38
 24/46 A kérdező kommentje:

Remélem kifogtok hasonló szomszédot majd és akkor mehet az okoskodás.

pl. ha már a szomszéd többször panaszkodik, hogy nem tud pihenni a zörgés, dörömbölés, játék eldobálás miatt akkor veszek egy zajcsökkentő szőnyeget a pulya alá vagy próbálok figyelni rá , hogy ne dobáljon mindent össze vissza, illetve én se ejtsek le 2 percenként valamit , így

Ahogy minden normális ember tenné, csak hát vannak ilyenek, persze ha én benyomnám a zenét éjjel az biztos nem tetszene nekik, csak azért nem teszem mert nem csak őket hanem más szomszédokat is idegesítene akik nem tehetnek arról hogy ezek ilyen debilek

2022. szept. 30. 11:53
 25/46 anonim ***** válasza:
25%

Kérdező, fogd màr fel a csöppnyi agyaddal, hogy senki nem dobàl semmit ÉJJEL!!!! Azt elhiszem neked, hogy sír a gyerek éjjel, de senki ismetlem senki nem kapcsol lámpàt éjjel egy ébredő gyereknek meg ad a kezebe játékokat, meg ösztönzi dobbantásokra. Igy nem hogy éjjel, reggel 6ra se aludna vissza senki. Igy a szőnyeg kérdésed is tök indokolatlan a "pulya" ala, mert a "pulya" éjjel az àgyban van. Pont.

Sajnalom a szomszédaidat, komolyan.

2022. szept. 30. 11:59
 26/46 A kérdező kommentje:
Nem éjjel dobálják hanem reggel 6-tól, éjszaka csak bömböl a kölök
2022. szept. 30. 12:16
 27/46 A kérdező kommentje:

Mit sajnálsz az én szomszédaimon? Mikor én semmit gondot nem okozok nekik, semmi neszt nem csinálok, zenét is csak fülhallgatón hallgatok , bulikat nem rendezek itthon, stb.

Bárcsak olyan szomszédom lenne mint saját magam, akkor nyugalomba élne mindenki

2022. szept. 30. 12:17
 28/46 anonim ***** válasza:
27%
mizofóniás vagy, kérdező?
2022. szept. 30. 12:18
 29/46 A kérdező kommentje:

Nem, mióta itt lakok elviseltem én mindent ha néha buliztak mások, stb , viszont ezek már az örületbe kergetnek egyszerűen nem tudom kipihenni magam és nyilván emiatt a kialvatlanság miatt csak gyülik gyüléik a frusztráció

2022. szept. 30. 13:04
 30/46 anonim ***** válasza:
27%
Költözz tanyára, ha ennyire érzékeny vagy a zajokra.
2022. szept. 30. 13:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!