Panelban gyereket vállaló pár miért gondolja, hogy a szomszédok is gyereket vállaltak és nem akarnak aludni éjjel?
Felső szomszéd lefialt és a szobám felett 1 éve azt hallgatom éjszaka, hogy bömböl a gyerek , aztán odamennek persze verik a lábukat a padlóhoz éjszaka is, aztán leteszik, hogy megnyugodjon a gyerek és kicsit verje a lábát a földhöz, dobálja a játékokat, stb..
Mikor felhoztam ezt nekik azt mondták, hogy társasházban el kell viselni dolgokat meg amúgy is a gyerek már csak ilyen
Konkrétan megkeserítették az életem az elmúlt 1 évben hiszen nem tudok pihenni, nincs nyugalmam és ez még ha nem költöznek el kitart évekig..
De miért én az áldozat költözzek??? Ennyi erővel ha van egy boltod mondjuk amit rendszeresen kirabolnak és erről panaszkodnál akkor mondanám neked hogy hát zárd be a boltot ha nem tetszik hogy kirabolnak
Inkább az agresszorokat kéne elköltöztetni innen
33: ééééés....???? Semmiféle előjogod nincs velük szemben. Annak a lakásnak a jogszerű birtokosai.
Amúgy örülj, hogy nem ez a szomszédod...
https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__egyeb-kerdesek__11946..
"Ráadásul ez az én saját lakásom ők meg csak albérlők"
Bérlők, nem albérlők.
Nem mellesleg ugyanannyi joguk van mindenhez, mint neked.
Biztos így gondolnád te is ha téged zavarnának folyamatosan a szomszédok, de úgy látom, hogy itt a válaszolók többsége pont az ilyen lesz*rom kit zavarok stílusú szomszéd lehet
Kérdező mit hadovàlsz össze vissza?
A kérdésben még az van, hogy éjjel bömböl a gyerek, majd odamennek verni a lábukat, majd dobálják a jatékokat. Így hogy fel vagy vilàgositva, hogy ez kb lehetetlen, most hirtelen előadod, hogy nappal dobàljàk. Persze.És te nappal alszol amúgy? Te nem dolgozol? Belezavarodsz a sajàt marhasagaidba.
Éjjel bömböl a gyerek és úgy mennek hozzá oda, hogy dörömbölnek, igen. És reggel 6-kor mikor elkezdődik a földön játszás, lábdörömbölés, játék dobálás akkor még aludni szeretnék igen.
Dolgozok viszont nem kell felkelnem 7-7:30 előtt , így 6kor még szándékoznák aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!