Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Panelban gyereket vállaló pár...

Panelban gyereket vállaló pár miért gondolja, hogy a szomszédok is gyereket vállaltak és nem akarnak aludni éjjel?

Figyelt kérdés

Felső szomszéd lefialt és a szobám felett 1 éve azt hallgatom éjszaka, hogy bömböl a gyerek , aztán odamennek persze verik a lábukat a padlóhoz éjszaka is, aztán leteszik, hogy megnyugodjon a gyerek és kicsit verje a lábát a földhöz, dobálja a játékokat, stb..

Mikor felhoztam ezt nekik azt mondták, hogy társasházban el kell viselni dolgokat meg amúgy is a gyerek már csak ilyen

Konkrétan megkeserítették az életem az elmúlt 1 évben hiszen nem tudok pihenni, nincs nyugalmam és ez még ha nem költöznek el kitart évekig..

2022. szept. 29. 20:09
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:

De miért én az áldozat költözzek??? Ennyi erővel ha van egy boltod mondjuk amit rendszeresen kirabolnak és erről panaszkodnál akkor mondanám neked hogy hát zárd be a boltot ha nem tetszik hogy kirabolnak

Inkább az agresszorokat kéne elköltöztetni innen

2022. szept. 30. 13:37
 32/46 anonim ***** válasza:
24%
31: te beteg vagy, ha egy csecsemőt agresszornak nevezel...
2022. szept. 30. 13:38
 33/46 A kérdező kommentje:
Ráadásul ez az én saját lakásom ők meg csak albérlők
2022. szept. 30. 13:41
 34/46 anonim ***** válasza:
38%

33: ééééés....???? Semmiféle előjogod nincs velük szemben. Annak a lakásnak a jogszerű birtokosai.

Amúgy örülj, hogy nem ez a szomszédod...

https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__egyeb-kerdesek__11946..

2022. szept. 30. 13:57
 35/46 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen a panel patkányok sorsa.
2022. szept. 30. 14:05
 36/46 qkker1 ***** válasza:
28%

"Ráadásul ez az én saját lakásom ők meg csak albérlők"

Bérlők, nem albérlők.

Nem mellesleg ugyanannyi joguk van mindenhez, mint neked.

2022. szept. 30. 15:29
 37/46 A kérdező kommentje:

Biztos így gondolnád te is ha téged zavarnának folyamatosan a szomszédok, de úgy látom, hogy itt a válaszolók többsége pont az ilyen lesz*rom kit zavarok stílusú szomszéd lehet

2022. szept. 30. 16:02
 38/46 anonim ***** válasza:
24%
Rossz helyre írtál, kérdező
2022. szept. 30. 17:42
 39/46 anonim ***** válasza:
30%

Kérdező mit hadovàlsz össze vissza?

A kérdésben még az van, hogy éjjel bömböl a gyerek, majd odamennek verni a lábukat, majd dobálják a jatékokat. Így hogy fel vagy vilàgositva, hogy ez kb lehetetlen, most hirtelen előadod, hogy nappal dobàljàk. Persze.És te nappal alszol amúgy? Te nem dolgozol? Belezavarodsz a sajàt marhasagaidba.

2022. okt. 1. 09:17
 40/46 A kérdező kommentje:

Éjjel bömböl a gyerek és úgy mennek hozzá oda, hogy dörömbölnek, igen. És reggel 6-kor mikor elkezdődik a földön játszás, lábdörömbölés, játék dobálás akkor még aludni szeretnék igen.

Dolgozok viszont nem kell felkelnem 7-7:30 előtt , így 6kor még szándékoznák aludni.

2022. okt. 1. 10:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!