Panelban gyereket vállaló pár miért gondolja, hogy a szomszédok is gyereket vállaltak és nem akarnak aludni éjjel?
Felső szomszéd lefialt és a szobám felett 1 éve azt hallgatom éjszaka, hogy bömböl a gyerek , aztán odamennek persze verik a lábukat a padlóhoz éjszaka is, aztán leteszik, hogy megnyugodjon a gyerek és kicsit verje a lábát a földhöz, dobálja a játékokat, stb..
Mikor felhoztam ezt nekik azt mondták, hogy társasházban el kell viselni dolgokat meg amúgy is a gyerek már csak ilyen
Konkrétan megkeserítették az életem az elmúlt 1 évben hiszen nem tudok pihenni, nincs nyugalmam és ez még ha nem költöznek el kitart évekig..
"Mikor felhoztam ezt nekik azt mondták, hogy társasházban el kell viselni dolgokat meg amúgy is a gyerek már csak ilyen"
Ez baromság.
Csak a többieknek kell alkalmazkodniuk hozzájuk, nekik nem kell a többiekhez? A gyereket pedig nevelni és fegyelmezni kéne, nem hagyni, hogy egy évig bömböljön az éjszaka kellős közepén. Nem minden gyerek ilyen. Én se voltam esti sírós.
Tudom, most nagyon gonosz leszek, mi lenne, ha amikor a gyerek vagy a szülők alszanak, te valamivel felkopognál, vagy üvöltetnéd a zenét feléjük? Majd megtudják, hogy milyen idegesítő, ha ők is átérzik a helyzetet. Ostobákkal csak az ő szintjükön tudsz kommunikálni.
Túl nagy családot nem szerethetnének mivel 2 szobás panelban lakok abból az egyik egy mini amiben kb. háló lehet csak a másik nagyobb a nappali.
Mivel a kis szoba ahol nekem is a hálóm van ott van a kölök felettem így egy második nem hinném, hogy elférne, de szurkolok és imádkozok, hogy jöjjön még egy és takarodjanak el innen mivel albérlők
Több ismerősöm ezt tanácsolta már, hogy én is kopogjak fel, stb..
Nagy szerencséjük van velem, hogy ilyen "töketlen" vagyok, úgy megnézném ha egy olyan lesz*rom szomszédjuk lenne mint amilyenek ők is aki éjszaka kicsit segítene nekik is a nemalvásban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!