Panelban gyereket vállaló pár miért gondolja, hogy a szomszédok is gyereket vállaltak és nem akarnak aludni éjjel?
Felső szomszéd lefialt és a szobám felett 1 éve azt hallgatom éjszaka, hogy bömböl a gyerek , aztán odamennek persze verik a lábukat a padlóhoz éjszaka is, aztán leteszik, hogy megnyugodjon a gyerek és kicsit verje a lábát a földhöz, dobálja a játékokat, stb..
Mikor felhoztam ezt nekik azt mondták, hogy társasházban el kell viselni dolgokat meg amúgy is a gyerek már csak ilyen
Konkrétan megkeserítették az életem az elmúlt 1 évben hiszen nem tudok pihenni, nincs nyugalmam és ez még ha nem költöznek el kitart évekig..
/írónia szülte az előző hozzászólásom mielőtt megköveztek/
Amúgy mindenkinek joga van a nyugodt éjszakai pihenéshez,ez az alap. Én pl pont ezért nem tudnék panelban élni,az első héten már bent ülnék előzetesben,a legkisebb zajra felébredek és pipa leszek.
Úgyhogy átérzem kérdező. Nem tudom mit tehetnél, valamelyikőtöknek mozdulnia kellene onnan,a gyerek még sokáig üvölteni fog, pláne ha a szülők nem értenek hozzá.
"hogy mondjuk hajnali kettőtől háromig percenként becsöngessek, "
Nekem sem tartana semeddig a második csöngetés után a szart is kiverni belőled!
Vettem füldugót , semmit se ér mikor felettem a gyerek veri a lábát a földhöz a szülő meg asszisztál hozzá, hogy dobálja játékokat , gondolom szőnyeg sincs , mivel kegyetlen hangos.
Itt lakok már 8 éve és nem volt gond, teljesen jól tudtam aludni, ezek 2 éve költöztek ide, velük se volt különösebb baj, csak az átlagos, de mióta lefialtak azóta horror..
Extrém mód amit írt a válaszoló, de nem értem, hogy ha te mondjuk a másikat ahogy engem a szomszéd folyamatosan zavar, éjjel nappal akkor miért éreznéd magad felhatalamzava arra, hogy megverd a másikat? Ennyi erővel ha olyan lennék mint te akkor felkéne mennem és agyonverni őket?
Érthető kérdező hogy idegesit, de most komolyan mit vàrsz? Meg akik itt okoskodnak azok mit vàrnak? Ti lattatok màr csecsemőt? Milyen "megnevelni"? Hogy? A világáról nem tud még, miféle szankciokra gondoltok ellene? Üljön le az anyja a par hetes honapossal, hogy gondolkozzon mar el magàn, hogy éjjel sirni mer?
Tetszik nem tetszik aki panelban él az mindig hallgatni fog valakit, gyerek, kutya, fűnyiró stb. Amúgy anyád is lefialt veled, vagy csak más embernek jar ki tőled ez a prosztósàg? Igaza van előttem szólónak, jol pofànkéne téged bacni mert làthatolag azt hiszed körülötted forog a vilàg. Ha ilyen stilusban panaszkodtad el a bajod értem is hogy süket fülekre talaltal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!