Honnan van rengeteg huszonevesnek penze ujepitesu hazra?
Futar vagyok es rengeteg cskmagot viszek ujepitesu csaladi hazakhoz amik 60-70 milliokat ernek a kornyeken.
Es ilyen huszonevesek nyitnak ajtot.
Kerdezem en mibol?
En kidolgozom a belem futarkent es megis egy alberletben nyomorgok.
Spórolt pénzből - na de fejtsd ki, hogy hogyan spóroltak össze ekkora összeget huszonévesen.
Többtízmilliós hitelt sem ad a bank csak úgy, ahhoz is le kell tenni előtte pármillió forintot.
Mit kell ehhez dolgozni? Mivel keresnek ennyit?
11: nem minden huszonéves minimálbéres. Ezen kívül lehetnek még egyéb forrásaik is, amiket felsoroltam.
Hogyhogy mit kell ehhez dolgozni? Hát valami kurrens szakmát szereztek nyilván... IT, mérnök, vagy akár valami jó kétkezi szakma, pl. ács, burkoló, stb.
Anno volt osztálytársam 20 éves kora körül a szülei fele annyiért felépíttették a házát, mint amit most nekünk 29 körülieknek ki kell fizetni egy házért!
Én ne irigylem, mert ettől függetlenül rendes család!
9 éve vettünk házat. 12 millióért. Most 52 millióra becsülte az értékbecslő.
Jókor vették azt a 70 milliós házat és akkor nem kellett hozzá kifizetni a mai piaci árakat.
A társasházban, ahol lakom, zömében fiatalok a szomszédaink, de a 22 lakásból összesen 3-ban lakik a tulajdonos, a többiben mind albérlő van. Itt is a legolcsóbb egyszobás lakás 35 millió (most hirdették nemrégiben, nyilván hogy mennyiért vették meg, azt nem tudom, de azt tudom, hogy nem a tulajdonos költözött be ide is, hanem albérlők), a nagyobbak nyilván több. Jó környék, de azért nem a belváros közepe. A lakosok átlagéletkora olyan 25 körül lehet. A tulajdonosokét nem tudom, mert a lakógyűlésre kb sosem jönnek el, max 6-an, de ők inkább a 40-es korosztályt képviselik.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy attól még, mert huszonévesek nyitnak ajtót, semmi sem garantálja, hogy a lakás az övék lenne.
Kérdező!
Futárként te elkéred az ajtót nyitó fiataloktól a földhivatali tulajdoni lapot ellenőrzésre? Vagy honann tudod, hogy a sajátjuk a lakás? :-DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!