Húszonévesek ti hol laktok most,Ti is nyomorogtok hiàba dolgoztok?
Sziasztok! Kívàncsi lennék a húszonéves kortàrsaim most hol tartanak az életben. Én hiàba keresek 250ezret egy panel albérletben élek és esélyem sincs hogy 60 èves korom előtt legyen a nevemen egy lakàs/hàz. Szüleim lesz*rnak ,nem tàmogatnak anyagilag sem. Sehogyan. Azt mondjàk,hogy nekik se segített senki. Hordjam össze magamnak. 250et keresek amiből 115ezer a bérleti díj. Rezsi 25. Budapest bérlet 10ezer. Lakàstakarék minden hónapban 20ezer. Marad 80 ezrem kajàra,ruhàzkodàsra. Szórakozni nem jàrok,sem étterembe. Az a kikapcsolódàsom és életem nagy öröme,hogy elmegyek túràzni meg legalàbb ingyen van.
Elszomorít a helyzet és minden nap eszembe jut ,hogy minek születtem meg. Tudom,tudom valakinek sokkal rosszabb ennél a helyzete.
Budapesten élek,32négyzetméteren.
Ti hogy oldjàtok meg? Mik a kilàtàsok a jövőben?
Alkalmazottként sehol nem lenne jobb saját ingatlan nélkül.
Mivel foglalkozol?
Fél éve jöttem ki egy kapcsolatból.
Most nem tervezek senkivel sem ismerkedni. Főleg csak a pénz miatt,hogy akkor könnyebb....
Lehet egy olcsób városba kéne költöznöd, ahol viszont ugyanúgy meglehetne a 250k.
Vagy esetleg külföldre kimenni.
Olaszországban bérlek egy kifejezetten szép lakást egy barátnőmmel, mindketten egyetemisták vagyunk. Átszámítva havi százezer forintomba kerül, aminek (és persze a kint létemnek az árát) én keresem meg egyetem melletti munkákkal, amikkel már elkezdtem kapcsolati hálót kiépíteni, másrészt a szüleim utalnak nekem havi X összeget támogatásul.
Elég jól állok anyagilag ahhoz, hogy élhessek a hobbijaimnak, és ne kelljen sok lemondást átélnem, de ismételten, engem bőségesen támogatnak ehhez.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!