Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Húszonévesek ti hol laktok...

Húszonévesek ti hol laktok most,Ti is nyomorogtok hiàba dolgoztok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kívàncsi lennék a húszonéves kortàrsaim most hol tartanak az életben. Én hiàba keresek 250ezret egy panel albérletben élek és esélyem sincs hogy 60 èves korom előtt legyen a nevemen egy lakàs/hàz. Szüleim lesz*rnak ,nem tàmogatnak anyagilag sem. Sehogyan. Azt mondjàk,hogy nekik se segített senki. Hordjam össze magamnak. 250et keresek amiből 115ezer a bérleti díj. Rezsi 25. Budapest bérlet 10ezer. Lakàstakarék minden hónapban 20ezer. Marad 80 ezrem kajàra,ruhàzkodàsra. Szórakozni nem jàrok,sem étterembe. Az a kikapcsolódàsom és életem nagy öröme,hogy elmegyek túràzni meg legalàbb ingyen van.

Elszomorít a helyzet és minden nap eszembe jut ,hogy minek születtem meg. Tudom,tudom valakinek sokkal rosszabb ennél a helyzete.

Budapesten élek,32négyzetméteren.

Ti hogy oldjàtok meg? Mik a kilàtàsok a jövőben?

2020. okt. 18. 14:35
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Utolsó jó neked,hogya ilyen szüleid vannak. Becsüld meg Őket. Az én szüleim csak b*szni voltak képesek.
2020. okt. 18. 15:37
 12/29 anonim ***** válasza:
72%

Ez szomorú de sokan vannak így.

Nekem rendesek a szüleim,náluk lakok így spórolni tudtam még dolgoztam, igaz mikor dolgoztam nem voltam itthon ha nem leginkább külföldön tartózkodtam ott pedig ingyenes volt a szállás,most haza jöttem és rá jöttem nem fogok én szenvedni mert ahoz hogy tudjak venni valamit az hosszú évek folyamata.

Gondolom magamban papám nagyon jó ember volt és sokat dolgozott azért hogy felbírja építeni saját kezüleg segítséggel a házát ami sikerült is, ezekután ugye szüleim mrgismerték egymást stb...

Ott laktak majd édesapám is sokat dolgozott hogy fel tudjanak építeni egy házat szerencsére sikerült papáméknak hála és ugye a barátaiknak.

Pápán mindig is azt mondta mikor még kicsi voltam,az az én házam lesz sajnos ez nem így lett,nővéremék kapták meg,gondolom én akkor pedig enyém a szüleim háza lesz.

Szóval nekem nem kell erőlködnöm,nem is látom értelmét,de rá jöttem semmi sem érdekel szóval ez a ház is a nővéremé lesz mert én túl sokáig nem akarok élni már.

Sajnálom azokat akiknek nehezen jönnek össze a dolgok,nekem lenne ház de lássátok tiszta depressziós vagy már szóval fel adtam az egész életet.

22

2020. okt. 18. 15:44
 13/29 anonim ***** válasza:
83%
10#Olaszban drágák az ennivalók,nem sok mindent vásároltam a boltba még is sok € volt, de sokkal finomabb pl a kenyér de nem olcsó.
2020. okt. 18. 15:49
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

#11-nek: Hidd el, tudom és elmondhatatlanul hálás vagyok a segítségükért. Nagyon sajnálom, hogy neked ez nem adatott meg, és ha nem lennének olyanok, amilyenek a szüleim, valószínűleg ki se tudtam volna jönni, mert egyszerűen nem lett volna az ehhez szükséges segítség. Neked csak szorítani tudok, hogy te is megtaláld az utadat a nehézségeid ellenére.

#13-nak: Az árak nagyban függenek attól, hogy hol vásárolsz és pontosan mit. Már kiismertem a várost (Firenze) annyira, hogy tudjam, hogy mit kapok és mennyiért, így a vásárlást is könnyen és olcsón megúszom, tekintve, hogy nincsenek nagy igényeim (értsd, keveset eszek és nem derogál napokon át ugyanazt ennem). Az ételen lehet a legtöbbet spórolni és ehhez nem kell éheztetned magad.

22/L

2020. okt. 18. 15:56
 15/29 anonim ***** válasza:
59%

14# Nyilván egy idő után ki lehet ismerni a helyet így lehet találni olcsóbb helyeket is,de ez igaz másra is.

Nem vagyok rasszista de arra felé nem fetted észre hogy sok a néger vagy a marokkói emberke?

Nem tudom de amikor Veneziabol jöttünk ki busszal átt a hídon ugye majd nem sokkal ezután le szálltunk 3 buszmegállóval előbb mint kellet volna éjszaka,na és kb ott azt hittem Afrikában vagy Marokkóban vagyok.

Szépen megyünk és mint a filmekben jön két néger gyerek szét húzza a kabátját kétt kézzel és ott lógnak neki az ékszerek,mondtam nekik ez szép de most nem kell semmi.

Tovább megyünk bolyongunk majd meglátta egy kis boltot mondom vegyünk valami kaját,be megyünk és mint ha Marokkóban találtam volna magunkat mert annyi olyan fajta ember volt ott hogy az már tényleg sok,ezekután megvettük a dolgokat majd jöttünk tovább, olaszt alig lehetett látni akarom mondani eredeti olaszt.

De volt olyan is hogy kerestem egy helyet és mondom be megyek ide és rá kérdezem hol van ez a hely aztán kb vagy 200 afrikai és arab emberrel találtam magamat szembe ők voltak az olcsó munkaerők ez meg valahol Párma közelében volt.

2020. okt. 18. 16:22
 16/29 anonim ***** válasza:
32%

#15-nek: Nyilván vannak, de egyrészt nem sokan, másrészt ők még mindig normálisabban viselkednek, mint a cigányság, szóval ezen a téren nincs igazán problémám.

22/L

2020. okt. 18. 16:28
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Az egész ország Budapestből áll? Ki mondta, hogy kötelező ott laknod és dolgoznod?
2020. okt. 18. 16:58
 18/29 anonim ***** válasza:
42%
Vegyél lakást hitelre
2020. okt. 18. 17:25
 19/29 anonim ***** válasza:
6%
Költözz Salgótarjánba vagy Ózdra
2020. okt. 18. 17:25
 20/29 anonim ***** válasza:

16# jó környéken laksz ezek szerint,nem rossz emberek de nagyon sokan vannak már Olaszország szerte.

19# Ezek nagyon szép helyek, Ózd helyett inkább Stuttgartba a muszlim negyedbe költöznék,munka sincs nagyon Ózdon ha van az pedig olyan is de sok helyen így van.

Éjszaka pedig legjobb ha otthon maradsz ha életben akarsz maradni.

Salgótarjánban sincs sok munka,semmi sincs ott csak egyre jobban gettó lesz belőle, anno fényes nappal oda jött egy tesó a buszmegállóban és megfenygetett mert nem adtam neki 150 Ft buszra majd nekem akart jönni,aztót csak szarabb a helyzet és ott is vannak helyek ahol éjszaka no go zóna.

Pozitívum annyi van ebben a két helyben hogy szépek a hegyek látványa és olcsóbban lehet venni lakást-házat de az olyan körülmények is van, gondolom nem véletlenül mondtad ezt a két helyet?

2020. okt. 18. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!