Győr mennyire fiatalos város? Huszonévesként odaköltözni, dolgozni milyen lehet?
Van egyetem, szóval vannak fiatalok. Én nagyon szeretem.
Pesthez képest nyugisabb, ez pedig egyénfüggő, valakinek előny, valakinek hátrány.
Párom 18 volt, mikor Miskolcról ide költözött Győrbe.
Én 10-11 voltam, mikor Veszprémből költöztünk Győrbe a családommal.
Jelenleg 22 vagyok, a párom 24.
Vannak szórakozóhelyek (Mamma Mia, Lapos,Torony..) vannak koncertek (Dongó,Bridge, Rómerház - tavasszal/nyáron szabadtériek(/némelyik ingyenes) a Dunakapu téren.
Fürödhetsz az aranyparton ingyen, vagy a Rába Quellében. Az aranyparton szoktak lenni különböző programok.
Ennek ellenére nagyon-nagyon unalmas város.
Munkalehetőség van dögivel. A közlekedés elmegy..
(Párom gyárban dolgozik(nem a négykarikásban)nettó 225-250 körül keres, de március 1.-től emelnek. -plusz cafeteria- )
A metroban, auchanban br. 182 ezret lehet keresni..
Az albérlet árak az egekben, jobban megéri szobát bérelni..
Vannak városrészek, amik nem éppen kultúráltak, de a legtöbb hely rendben van. Nem hatalmas a város, de pl. vannak olyan közeli falvak(Abda,Öttevény,Győrújfalu stb) amikből hamarabb bent vagy a belvárosban, mint pl. Kisbácsáról, vagy Ménfőcsanakról, Gyirmótról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!