Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Kertes házban lehet hallani...

Kertes házban lehet hallani ha egy baba sír a szomszéd kertes házban?

Figyelt kérdés

Ha nálunk be van csukva az ablak és náluk mondjuk nyitva lesz, akkor lehet majd hallani? Nálunk állandóan megy valami zaj, pl zene, tv, vagy nyáron ventilátor.

A szomszéd nő terhes, tavaszra születik az utód én meg rosszul vagyok a gyereksírástól, az egyik legidegesítőbb hang számomra a földön.

Ha be van zárva az ablakunk és van alapzaj, akkor nem lehet áthallani?

Éltem panelban eleget és ott a szomszéd gyerekének a kisbabakori sírásától kezdve a tipegő kori hisztiken át, az óvodásként szaladgálásig mindent vègighallgattam és nem szeretnék újra ilyen élményt. Azért költöztünk falura a párommal, hogy nyugtunk legyen. Csupa idős ember élt itt, ezért tetszett a hely, de sajnos az egyik nénike meghalt és az unokája költözött be, aki télen összejött egy lánnyal és fél éves kapcsolat után teherbe ejtette. 🤦🏼‍♀️

Nem, nem akarom megszabni nekik, hogy mit csináljanak, hisz a saját döntésük egy gyerek. Csak féltem egy picit a nyugalmamat. Zárt ablak+alapzaj mellett nem hallatszik a babasírás?

2022. szept. 21. 03:30
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
52%
Megjöttek a gyerekellenesek.
2022. okt. 21. 06:38
 32/33 anonim ***** válasza:
52%
Bár, már eddig is itt voltak. A kérdező maga is az.
2022. okt. 21. 06:39
 33/33 A kérdező kommentje:

Még jó, hogy nem én tettem fel, hirtelen, a semmiből egy kutyaugatás vs gyereksírás kérdést az egy hónapos kérdésem alatt.

A provokátor jött meg.

2022. okt. 21. 10:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!