Nappal végig és este is 2-3 órát (8 körül) ordít a cigány szomszédnál a zene, annyira, hogy csukott ablaknál se lehet kb hallani, hogy mit mond a veled egy szobában lévő. Kijönnek erre a rendőrök, ha felhívom a 112-t?
Ez csendháborítás. És nem csak este 10-től érvényes.
Nyugodtan hívjátok ki a rendőröket.
Szerencsére nagyvárosban lakunk, a belvárostól nem messze, ő kertes házban az asszonnyal és a gyerekkel, mi pedig egy 8 lakásos társasház vagyunk. Természetesen a ház fekvése pont olyan, hogy csak nekünk néz felé ablakunk.
Nem szokott náluk lenni a pereputty, szóval nem hiszem, hogy van itt olyan szinten rokonsága.
Egyébként nem lenne vele baj, dolgos, megcsinál mindent a ház körül. De személyesen egyébként is félnék szólni, mert sokszor drogozik, olyankor az asszonnyal is úgy bánik, félnék, hogy ha bennem nem is, a vagyonomban (autó, lakás) kárt tesz “véletlenül”.
5-ös: a lakás a lehető legjobban le van szigetelve, az ablak is hangszigetelt. Ráadásul nem hiszem, hogy nekem kellene azért “turbóznom” a lakást, mert más nem képes normál hangerőm zenét hallgatni…
Nálunk is szokott pl. buli lenni, olyankor nyilván megy a zene, mindenki próbálja túlkiabálni a másikat, de sem az udvaron, sem a lépcsőházban nem lehet hallani semmit belőle
Mint fentebb írtam, társasház vagyunk, csak az én ablakaim néznek arra, így mást nem igazán zavar olyan szinten. Szinte az egész arra néző fal csak az én lakásom fala.
Mivel másnak nem okoz problémát, így nem fogunk tudni kerítést építeni, mert ahhoz közösen, mindenkinek akarnia kell, aláírnia. Ráadásul az a kerítés pont a szomszédhoz tartozik.
(Zárójelben megjegyzem, hogy egyébként ilyen 180 cm magasan full betonkerítés van)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!