Kertes házban lehet hallani ha egy baba sír a szomszéd kertes házban?
Ha nálunk be van csukva az ablak és náluk mondjuk nyitva lesz, akkor lehet majd hallani? Nálunk állandóan megy valami zaj, pl zene, tv, vagy nyáron ventilátor.
A szomszéd nő terhes, tavaszra születik az utód én meg rosszul vagyok a gyereksírástól, az egyik legidegesítőbb hang számomra a földön.
Ha be van zárva az ablakunk és van alapzaj, akkor nem lehet áthallani?
Éltem panelban eleget és ott a szomszéd gyerekének a kisbabakori sírásától kezdve a tipegő kori hisztiken át, az óvodásként szaladgálásig mindent vègighallgattam és nem szeretnék újra ilyen élményt. Azért költöztünk falura a párommal, hogy nyugtunk legyen. Csupa idős ember élt itt, ezért tetszett a hely, de sajnos az egyik nénike meghalt és az unokája költözött be, aki télen összejött egy lánnyal és fél éves kapcsolat után teherbe ejtette. 🤦🏼♀️
Nem, nem akarom megszabni nekik, hogy mit csináljanak, hisz a saját döntésük egy gyerek. Csak féltem egy picit a nyugalmamat. Zárt ablak+alapzaj mellett nem hallatszik a babasírás?
Hát, én a panelben sem hallottam a szomszédba született baba sírását, pedig biztos nem néma baba volt. Ellenben a felettem lakó fiatal pár veszekedéseit annál inkább.
Minél inkább rágörcsölsz, annál inkább zavarni fog, szinte már fülelni fogsz, hogy hallod-e, aztán, ha hallasz valamit, akkor "na ugye" felkiáltással még jobban fogsz fülelni, és saját magad teszed élhetetlenné az életed.
Csak engedd el. Mindenféle zajok vannak, az élet ezekkel jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!