Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Kertes házban lehet hallani...

Kertes házban lehet hallani ha egy baba sír a szomszéd kertes házban?

Figyelt kérdés

Ha nálunk be van csukva az ablak és náluk mondjuk nyitva lesz, akkor lehet majd hallani? Nálunk állandóan megy valami zaj, pl zene, tv, vagy nyáron ventilátor.

A szomszéd nő terhes, tavaszra születik az utód én meg rosszul vagyok a gyereksírástól, az egyik legidegesítőbb hang számomra a földön.

Ha be van zárva az ablakunk és van alapzaj, akkor nem lehet áthallani?

Éltem panelban eleget és ott a szomszéd gyerekének a kisbabakori sírásától kezdve a tipegő kori hisztiken át, az óvodásként szaladgálásig mindent vègighallgattam és nem szeretnék újra ilyen élményt. Azért költöztünk falura a párommal, hogy nyugtunk legyen. Csupa idős ember élt itt, ezért tetszett a hely, de sajnos az egyik nénike meghalt és az unokája költözött be, aki télen összejött egy lánnyal és fél éves kapcsolat után teherbe ejtette. 🤦🏼‍♀️

Nem, nem akarom megszabni nekik, hogy mit csináljanak, hisz a saját döntésük egy gyerek. Csak féltem egy picit a nyugalmamat. Zárt ablak+alapzaj mellett nem hallatszik a babasírás?

2022. szept. 21. 03:30
1 2 3 4
 1/33 A kérdező kommentje:
Azt írtam, hogy zárt ablak. Zárva tartjuk az ablakot a klíma és a ventilátor miatt. Olyan 10 méterre van a szomszéd ház.
2022. szept. 21. 03:58
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
Nagy valószínűséggel nem fogod hallani.
2022. szept. 21. 04:29
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
Zárt ablaknál 10m-ről (és ugye náluk is zárva lesz) nem hallasz semmit.
2022. szept. 21. 05:32
 4/33 anonim ***** válasza:
83%

Pár helyen laktam már életemben, de 1 darab csecsemő se volt sehol. Vaqgy csak nem vettem észre....

Ellenben vagy 6 millió balfsz kutyatulajdonos az volt, aki tojt a vakarékjára, hogy cseszi szét más ember nyugalmát.

Mondjuk annak a sok bamba majomnak, akik ilyen dögöket tartanak, ez fel se tűnik....

2022. szept. 21. 05:37
 5/33 anonim ***** válasza:
89%
Hát ez sok mindentől függ. Nekem a párhetessel volt olyan tapasztalatom, hogy annyira fáradt voltam, hogy hiába volt mellettem a gyerek és üvöltött, én zavartalanul aludtam tovább. Később a másik szinten lakó szomszédtól tudtam meg, hogy a gyermekem nem aludta át az éjszakát. Nagyon vájt füle lehet, nem úgy tűnt, mint aki kitalálja. Szóval a fáradtság sok mindenre képes. A házon levő hőszigetelés a beszűrődő hangokat is tompítja.
2022. szept. 21. 05:41
 6/33 A kérdező kommentje:
Hát, a kutyaugatást sem hallom, ez igaz, pedig van itt kutya a környéken. Annál csak nem hangosabb egy gyerek. Az elsuhanó autókat sem hallom ha megy valami alapzaj, pl tv.
2022. szept. 21. 05:44
 7/33 anonim ***** válasza:
86%

Én viszonylag új utcában építkeztem ahol többnyire fiatal, középkorú párok építkeztek.Így az utcában nagyon sok a gyerek.Többnyire már nagyobbak,nem baba korúak.De sokat játszanak az utcán,és sokszor olyan elevenek, hogy zárt ablaknál is jó szigetelés és 3 rétegű ablaküveg mellett is hallani a visításukat :) De nem vészes.

Baba 2-3 évvel ezelőtt született a majdnem szembe szomszédomnál.Kb. semmit nem tapasztaltam ebből a babasírós időszakból, be voltak zárkózva.Most már nagyobb a kisgyerek, fiú, és nagyon rossz.Zeng tőle az utca :)

Az is kérdés mikor születik a baba...mert ha nyáron, akkor oké hogy nálatok zárt ablak van, de náluk nyitott lesz.Az őszi, téli, tavaszi időszakban viszont mindkét házban zárt ablakok lesznek,ami azért fog a zajon nagy mértékben!

2022. szept. 21. 05:49
 8/33 A kérdező kommentje:

Hálisten itt nincs más gyerek, nem fog tudni barátkozni.

Meg ha majd őrjöngeni hagyják a szülei, akkor mi is be tudjuk kapcsolni a zenét a délutáni alvásidőben. :)

Persze, nem egy kisbabát akarok bántani, hanem akkor lenne csak ez, ha őrjöng a későbbiekben 2-3 évesen, és nem fegyelmezik.

2022. szept. 21. 06:24
 9/33 A kérdező kommentje:
Amúgy nem tudom mikor születik, posztolták facera meg a képen van a nőnek egy minimális hasa. Talán február, március?
2022. szept. 21. 06:33
 10/33 anonim ***** válasza:

Át lehet hallani.

Ha zavar, használj füldugót. A szomszéd sajnos nem tudja ezt megtenni.

2022. szept. 21. 06:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!