Újépítésű lakásban mennyire lehet hallani a szomszédokat?
Figyelt kérdés
Konkrét tapasztalatok érdekelnének, olyanoktól, akik ilyenben élnek.2017. febr. 3. 09:45
1/5 Noblesse Oblige válasza:
Nem lehet megmondani. Egy régi panelnál standard a dolog. De a mostani lakásokat különféle vállalkozások építik, így más anyagot preferálnak, más a falvastagság... Úgy ahány ház annyi féle válasz.
2/5 anonim válasza:
Én amikor beköltöztem, akkor új építésű volt a lakás. ( Mi vagyunk az első tulajok.)
A ház beton héjszerkezetű, 38 cm.-es tégla falakkal.
Van, amikor hallom a szomszédot ( persze nem azt, hogy beszél, vagy járkál - hanem ha kalapál, fúr, hangosan hallgatja a zenét) de egyáltalán nem zavaró mértékben.
Előtte egy VIII. kerületi, 100 éves bérházban laktam. Azt sem hallottam hogy a felső szomszéd egy ipari varrógépen varr.
3/5 anonim válasza:
Az új, csilivili lakóparkok többnyire elegáns panelek. Ugyanúgy mindent hallottam, mint anyukám lakótelepi kis lakásában. Plusz többnyire fiatalok veszik ki albérletbe, akik aztán tudnak hajnalig kint ülni a teraszon és hangos zenét túlüvöltve társalogni hajnalig. Nem gyakran, kéthetente egyszer. Na de közös az udvar, szóval hol itt, hol ott van ez, olyankor senki nem tud pihenni.
4/5 anonim válasza:
Így van, modernebb panel. Túl sok ember túl kis helyen. Az új építésű lakóparkok gyorsan épülnek, a lehető legolcsóbb anyagokból. Semmiben sem különbözik mint a panel.
5/5 anonim válasza:
Attól hogy, hogy ki milyen hangosan szeretkezik. Az impotens kérdező sehogyan sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!