Magyarországon az alábbi városok közül melyik a legélhetőbb?
Számomra Miskolc. Gyönyörű hely, gyönyörű város, közbiztonság ugye az egyik legsilányabb de atrocitás nem ért. Munka van, nagyváros.
Legrosszabb: Veszprém. Unalmas kicsi keresztény porfészek, közlekedés rémes. Turista város de nem élnék ott. Mérnökként elhelyezkedni alig lehet.
Székesfehérvár jó hely, Pécs szintén. Veszprém nem a kedvencem, de rndm nem huznám így le (hogy jön ide az, hogy ketesztény, nem tudom, de mindegy is ha nem tetszik, nem tetszik).
Döntő az is, hogy hova köt az "élet" helyileg, mert itt két egymástól távol eső országrészt említettél. (Miskolc) Győr nekem szintén a jól élhető városok közé tartozik. Összegezve én Szekesfehérvárt választanám.
Veszprémben éltem le a gyerekkorom és a tinikoromat szóval tudom miről beszélek.(19 éves vagyok, szóval 2021 februárjáig éltem ott)
Unalom az egész város. Amikor szerelmes voltam imádtam mert csajommal elmentünk Benedek-hegyre, Várba, Szerelem-szigetre. Veszprém gyönyörű,de unalmas kisváros. Belváros kb egy nulla, régen például sokkal szebb volt.
Bátyám mérnök Veszprémben operátori állásra tudták beszervezni a munkaközvetítők, miután elballagtunk Miskolcra érdekes módon jól kereső mérnök lett a Boschnál.
Szerintem Miskolc mint város szebb Veszprémnél az már más kérdés hogy egy Veszprémi operátor kap 300at Miskolcon jó ha 200at.
Nekem a nagyvárosi pörgés jobban tetszik úgyhogy személyes vélemény nyilván de az tény hogy Veszprém a legélhetetlenebb kisváros megyeszékhelyek közt az országban a budapesti albérletáraival.
Kérdező! 19 vagy,tehát tini....nem éltél le még szinte semmit!
Most kezdődik az életed,most jön még csak "gyá hee,fogd meg a söröm!"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!