A falszomszéd éjjelente azzal ébreszt hogy üvölt fájdalmában, amit én lelkileg nagyon rosszul viselek, és párom nem ért meg. Én vagyok túlérzékeny?
Nem vagy túlérzékeny, érthetően az ilyesmi nem tesz jót az ember mentális egészségének.
Nyilván majd itt megkapod a szokásos "aki dolgozik az elfárad" vérproli szöveget, de legyen az ember akármilyen fáradt, ha valami külső tényező zavarja az zavarni is fogja.
Az tény, hogy sajnos ezzel nem nagyon tudsz tenni semmit, a problémát nyilván nem tudod megszüntetni, csak javítani tudsz rajta bizonyos szintig a saját életed módosításával.
Én magam füldugóval alszom, vagy mindenféle "eső hangok" relaxációs zenéket hallgatva. Egyszerűen őrülten zajos helyen lakom, az egyik szomszédnál tüc-tüc zene szól, a másik az ajtókat csapkodja, és a ház előtt forgalmas buszjárat van, épp előttem lassít-gyorsít a busz, remeg az épület. Őrület.
Baratkozz vele ossze es irasd magadra a lakast. Ezutan biztos konnyen viseled a dolgot.
Amugy meg hangszigetelest tegyetek a szomszedos falra.
hihetetlen, hogy az emberek nem ismerik az irónia fogalmát és lepontozzák az 5-öst.
de viccet félretéve, én abszolút megértem a helyzeted és a párodét is. Ő ilyen típus, nem veszi fel, nem érinti meg, te nőként valószínűleg fogékonyabb és érzékenyebb vagy erre.
Füldugó a megoldás, esetleg beszélnék finoman az ápolókkal, hátha van rá megoldásuk vagy ötletük.
Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!