Aki lelkileg mélyponton van, segítségre van szüksége, de nincs senkije, annak tényleg csak a lelkisegély szolgálat, meg a különféle szakemberek maradnak?
Nem várható el. Ilyesmit nem szabad elvárni a másiktól. Biztos van aki megteszi és önzetlenül segítene neked, ha tudna. De a legtöbb esetben szerintem elég kevesen tudnának segíteni, bár nekem is ismerős azaz érzés amikor már lehet az is jól esne sokszor, ha valaki meghallgatna.
Egyébként ilyen esetben barátaidhoz vagy bizalmasaidhoz esetleg testvérhez, szüleidhez nem tudsz fordulni?
Vagy önmaga.
A mai emberk már képtelen az empátiára.
Azért van ez az oldal
Itt emberekkel tudsz kommunikálni
Én sem azért használom hogy megoldást találjak a nyomorult életemre hanem hogy enyhítsem a magányom
Az hogy itt kapsz választ segít valamennyire
#9 ne legyenek illúzióid, ez az oldal baromira nem azért van, hogy az emberek megoldást találjanak a problémáikra, hanem hogy a tulaj jól megszedje magát. Neki édesmindegy, hogy a politikai rovatban megy egy felesleges vérre menő veszekedés, vagy ugratás megy a másikban, esetleg okoskodás a harmadikban, akármilyen nagy baromságot mondanak, neki a pénz a fontos.
Hogy te mire használod, és arra valóban megfelel, vagy csupán egy illúzió, az már egy másik kérdés, és a te dolgod. (Ill. mindenkinek az egyéni dolga.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!