Aki lelkileg mélyponton van, segítségre van szüksége, de nincs senkije, annak tényleg csak a lelkisegély szolgálat, meg a különféle szakemberek maradnak?
Én aztán nem értek az üzlethez, nem tudom hogy a felugró reklámok mennyit hoznak a tulajnak…
Nekem segít az ha ide írok és legalább addig is történik valami… és is szoktam az oldalra 2 évvel ezelőtt
Nagyon sokat hoz, és rengeteg gyk-függő van. A függés viszont egyáltalán nem old meg semmilyen problémát, csak eltereli a problémáról a figyelmet. Ha van egy gyakorlatias kérdésed, amire választ keresel, akkor tényleg oké, ha felugrasz, de nagyon sokan nem erre használják.
Na meg van egy réteg, akik kifejezetten provokativ, vitára ingerlő kérdést tesznek fel, amire rengeteg hozzászólás jön, viszont semmi értelme.
Hogy ezeket unatkozó felhasználók csinálják, vagy üzleti érdekeltségből tolja valaki, mert éppen kezd pangani az oldal egy kicsit, azt nem tudom. Viszont tény, hogy a felugró reklámok hozzák a lóvét.
Azért egy ilyen oldalt létre kell hozni, majd üzemeltetni, nekem nem jutott volna eszembe, nem tudtam volna megcsinalni, szóval érdemel érte a szerző jutalmat
Valóban függőséget okoz… mentális betegként nagyon könnyű függő lenni és rengeteg a mocsok ember itt… de azért vannak normálisak is akikkel el lehet beszélgetni… mostanra már megtanultam kizárni a beszólásokat és nem reagálni
Nem mondom, hogy nem érdemel érte pénzt, és ingyen kéne csinálnia, csak azt mondom, hogy anyagilag érdekelt abban, hogy a függőséget okozzon. Hogy ki mennyire esik bele a csapdába, az egy másik kérdés.
De ebben nincs egyedül a Gyakori üzemeltetője, a Facebook és egy rakás másik oldalról is elmondható ugyanez, csakúgy, mint a számítógépes játékokról, filmekről és még egy rakás dologról.
Mindegyikben lehet hasznos oldala, ennek is van, és mindegyikben vannak jó fejek is, ahogy rosszak is.
És mindegyik oldalt nehéz létrehozni ill. valamilyen szintű szaktudás és ötlet is kell hozzá. Hogy az ötlet saját, vagy lenyúlt, megvásárolt, stb. az meg totál részletkérdés, mint ahogy az is, hogy az oldalt a tulaj alkotta meg, vagy megbízott a munkával valakit.
Nem cáfoltál engem.
Szerintem meg mindig inkább hasznos mint nem…
Meg a legmélyebb depresszióban is hasznos lehet, nekem is mindig ez az első ahova jövök… itt legalább kommunikál velem egy másik emberi lény
Az, hogy ide jössz elsőként, még nem azt jelenti, hogy ez az, ami a legjobb a számodra, hanem azt, hogy ez a berögződésed.
A kábítószeres, ha padlón van, akkor a kábítószerhez nyúl ilyenkor, az alkoholista az alkoholhoz.
Van, amikor valakinek tényleg nagyon hasznos tud lenni, nem vitatom, én is ráébresztettem már valakit arra, hogy egy beteges bántalmazó kapcsolatban él, és kilépett belőle, és azóta nem veri a pasija, és egy új társat talált, akivel kiegyensúlyozott kapcsolata van.
Vannak ilyen esetek, de nem lehet azt mondani, hogy csak jó, egyszerűen azt mondom, hogy senkinek ne legyenek illúziói, és mindenki saját felelősségére használja, aki meg nem tud felelősséget vállalni, az meg inkább azon dolgozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!