Miért kerül valaki gyerekintézetbe, ha még élnek a szülei?
“Na ilyenkor sajnálom, hogy nem tudok még reportoltni.”
Én meg azt sajnálom, hogy ilyen primitív országban élek, ahol az emberek hobbit űznek abból, hogy beleugassanak a mások életébe ismeretlenül, amikor fogalmuk sincs semmiről. Engem megerőszakoltak, úgy fogant a gyerek. Már elnézést, ha nem vágytam rá, hogy megtartsam. Ha megölöm, azért vagyok szar alak, ha nem ölöm meg, akkor is.
Azt a komment már törölték, hogy nem ölheti meg, inkább menjen az intézetbe.
De milyen ember gondol arra, hogy megöli a gyerekét amikor még szóba sem jött ilyen dolog?
Plusz itt már megszületett gyerekről van szó, nem abortuszról.
"nincs folyóvíz a lakásban"
Ivóvíz, bazze, Ivóvíz! 😖
Off
Én tanyán nőttem fel. Nem volt bevezetve a víz. Kerti furott kút volt, fürdővízhez, meg ivóvíz volt egy másik kútból, a háztól pár lépésre. Volt kád, volt lavór, volt gáz+ tűzhely. Tökéletesen megoldottuk a napi tisztálkodást. Nyilván kényelmesebb megnyitni a melegvizes csapot, mint gáztűzhelyen melengetni, de emiatt nem hinném, hogy állami gondozásba kellett volna kerülnöm.
Amúgy nem szenvedtünk hiányt semmiben, a kamra is dugig volt kb mint egy vegyesbolt, csak nem volt fürdőszoba. Sokaknál így volt 70-es években.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!