Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tennétek,ha a lakótàrsatok...

Mit tennétek,ha a lakótàrsatok minden este nyitva hagyná a folyosón a villanyt?

Figyelt kérdés

Szóltam már neki, de csak csinàlja.

Plusz 2 alkalommal a kajáját is rohasztotta a hűtőben, akkor is szóltam.De már én érzem magam kellemetlenül,hogy egy felnőtt embernek szólnom kell.Amugy se akarok vele beszèlni igazán,mert nem kedvelem több szempontból.N

2022. júl. 11. 22:38
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Felkapcsolva
2022. júl. 12. 23:57
 12/17 anonim ***** válasza:
Ő fizesse a villanyszámlát, ez esetbe teljesen mindegy :)
2022. júl. 13. 11:35
 13/17 A kérdező kommentje:
Na ma is..
2022. júl. 13. 22:36
 14/17 Kólauborkával ***** válasza:

Azt hiszem ez a gond megoldva, mert az égöt is inkább kicsavarjátok, mint hogy napi 1000Ft-ért égjen neked :D

Illetve azonnal kicsefélnèm ledesre, a mostaninak annyi lesz az ára kb. árenelkedés után…

100W izzó * 24 óra = 2,4kWh, ez több mint 500 Ft naponta, mert 1 kWh kb.: 260Ft lesz… szóval el kell kezdeni odafigyelni és ledre vàltani.

2022. júl. 14. 16:03
 15/17 A kérdező kommentje:
Oki,akkor vhogy megoldom majd
2022. júl. 14. 19:36
 16/17 A kérdező kommentje:
De meg kb ő van megsertodve ram...tobb okbol kifolyolag idegesit,szerinte en vagyok antiszoc...de mit csodalkozik
2022. júl. 14. 19:37
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Tiszta antiszocként tiszta antiszoc emberrel lakom együtt, nem rohasztunk semmit a hűtőben, nem ég a villany, és nem b.szogatjuk a másikat, hogy antiszoc, hiszen én magam is az vagyok.

Egyetlen dolog zavart, megkérdeztem a lakótársamtól, miért csinálja, megtudtam az okát, azóta el tudom viselni, mert ennyi belefér.

Ha együtt akarsz élni vele (vagy nem akarsz, de muszáj), akkor kérdezd meg, mi az oka, hogy ég a lámpa, meg hogy kidobhatod-e a romlott kajákat. És amint lehet, keress hasonló lakótársat.

Nekem is nehéz volt, mert a legtöbb lakótársjelölt együtt akar élni a másikkal, mármint hogy legyünk haverok, szocializálódjunk, iszogassunk együtt, főzzünk együtt, stb. Én nem a 8-4-ig szektorban dolgozok, hanem az egyik nap 3-15-ig, másik nap 14-02-ig szektorban. És nem akarom, hogy ha hazaérek, akkor még szocializálódni kelljen, akkor már pihenni akarok, a szobámban, egyedül. Egy hasonló habitusú lakótárs a legjobb megoldás erre, ha már muszáj együttélni valakivel a mai lakásárak mellett.

2022. júl. 16. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!