A budapesti "bulinegyed" az mennyire veszélyes nappal és este?
Nem veszélyes.
Ahol sok ember van soha sem veszélyes, csak ha keresed a bajt.
Pl.: Ha beléd köt egy c-type akkor csak tovább mész éd ott hagyod, semmi bajod nem lesz.
Viszont ahol nincs senki rajtad kívül, ott kiszolgáltatott vagy, mert ha beléd kötnek, akkor nem olyan egyszerű csak "elmenni". Meg ott bátrabb az agresszor, hiszen tudja hogy bármit megtehet és relatívan egyszerűen megúszhatja.
Semennyire. Nappal abszolút nem, éjszaka meg ugyanaz a szabály van érvényben, mint a világban bárhol máshol: ha valahol látod, hogy balhé készülődik, akkor nem arra mész / távozol.
Mivel fogyasztanak ott alkoholt az emberek, nyilván előfordulnak időnként kellemetlen szituációk, de semmi olyasmi, ami meg ne eshetne éppúgy egy bázakerettyei kiskocsmában is.
Én sosem éreztem ott magam veszélyben. A 'legfurcsább' dolog, ami valaha történt ott velem, hogy egyszer kokaint akartak eladni, máskor meg egy prosti ajánlotta fel magát, de mindkettőt szimplán ignoráltam és mentem tovább.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!