A Budapesten, a bulinegyedben miért mentek le ennyire az ingatlanárak?
Mutass példákat.
Így csak üres fecsegés.
1. Élhetetlen.
2. Nem mentek le az árak.
Látod kérdező, csak egy troll vagy, nem tudsz példát linkelni.
Találj ki újabb hergelő kérdést idióta.
Ilyen nincs, nézz meg egy szigetfesztivált, a legigényesebb, leggazdagabb elit jár oda. :D
Pénz nélkül nem lehet bulizni, jah de
1, 4
Elképesztően szomorúnak tartom, hogy az emberek ilyen stílusban beszélnek egymással, nem tudom milyen indokot adtam erre.
Nyilván téged minősít csak a stílusod, ezért sajnállak, de egy picit meg is vetlek.
A többi, normális válaszadótól:
Értem, hogy bulinegyed, és zajos, de ez mit jelent? Soha nem laktam még ilyen helyen, tényleg élhetetlen?
Na, megint itt a szokásos kérdező, aki szerint csökkenni fognak az ingatlanárak...
NEM mentek le az árak.
Lehet, hgoy találtál egyetlen egy olcsóbb lakást - de annak tuti megvan az oka, miért olcsóbb,mint a többi ezer....
6: ilyen mértékben fogalmatlan és tájékozatlan vagy, de kiírsz egy bullshit kérdést...?????
Elképesztő!
Persze lehet, hogy neked az nem élhetetlen, ha hajnali négyig megy az üvöltözés az utcán, és telehányják a kapubejáródat a részeg turisták...
Te dolgod... :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!