Belvárosi (bulinegyed) lakást eladók! Mennyi idő alatt ment el a lakásotok?
Öt hónap,mert ennyi idő kellett (Nyár u.) hogy az alkudozók,bámészkodók,pénztelenek,nagypofájú tesák lekopjanak.
A "foglaló" volt a varázsszó ami nálam 20% volt és ebből se engedtem soha.Aki problémázott annak mutattam is az ajtót.
Aztán jöttek azok akik már felfogták ezt és a "nem mindenáron eladó" jelentését és meg tudtunk egyezni.
Aki hajlandó letenni a foglalót az komoly vevő,a többit meg küldd el 5 perc után,nem kell udvariaskodni.
Szintén Nyár utca, (Nyár-Wesselényi sarok) 2 hónap alatt ment el a házban 107 m2-es földszinti lakást 46, vagy 48millióért, tavaly.
Nem volt benne semmi extraság, az 1989-es tömbrehabilitációkor feltett burkolatok és az akkor lefestett ajtók-ablakok voltak, de nem volt lepusztulva.
5: Jó ez a példa, mert szerintem is ez reális ár. Inkább a 48 reális, mint a 46.
46-ért jó vétel.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!