Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Budapesten esni kezdtek a...

Budapesten esni kezdtek a lakásárak! Szerintetek tényleg kipukkadt az ingatlanlufi? Már a belvárosi kerületekben is nagyarányú árcsökkenést jósolnak a szakértők. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Forrás:

[link]

2016. nov. 23. 16:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem nem lesz nagy esés. Olyan biztos nem ami miatt várni kéne.Egy év múlva biztos drágább lesz mint most.
2016. nov. 23. 19:10
 2/12 A kérdező kommentje:
Bátor vélemény, tehát tetszik. Miből vezetted le?
2016. nov. 23. 20:38
 3/12 anonim ***** válasza:
83%
A cikk azt irja, hogy az árak stagnálnak, nem azt irja, hogy csökkennek. Másrészt pedig itt egy nem túl jó hirű ingatlaniroda szakértőjére hivatkoznak mindvégig, az ingatlanosnak pedig az az érdeke, hogy a vevője levigye az árat, mert annál kevesebb munkával tudja eladni. Egy ingatlanosnak minden ingatlan túlárazott, alapból.
2016. nov. 23. 21:35
 4/12 A kérdező kommentje:

A Balla Ingatlan nem rossz hírű, sőt. Schneider pedig az egyik legtapasztaltabb ingatlanos. Nem hiába kérik ki heti rendszerességgel a véleményét. Balla Ákosra is gyakran hivatkoznak mérvadó portálok.

Voltam már mindkét térfélen, eladó és ingatlanos is. Mindenki fúj az ingatlanosokra, aztán megbízza őket... Kivéve, ha nagyon jó adottságú a lakása.

Az árak szerintem csökkenni fognak. A reális szinttől elrugaszkodtak. Tarthatatlanul magasak.

2016. nov. 24. 09:12
 5/12 xswerdy ***** válasza:
81%
Nem mondanám rossz hírűnek a Balla irodát, inkább a miatt kezelném fenntartásokkal a nyilatkozatait, hogy elemző csapatot nem tart tudtommal fenn, mint a két nagy. Gyakran nyilatkoznak a sajtóban, de alapvetően a benyomásaikra hivatkozva. Itt azért lehet, hogy egy adott ingatlanos most éppen 1-2 olyan lakásba futott bele. amiknél engedni kellett az árból, a múlt hónapban meg éppen olyanokat adott el, ahol egymásra licitáltak a vevők. És ezért gondolja úgy, hogy csökkennek az árak. Lehet, hogy így van, de azért jobban bíznék a bankok, meg az elemzőket foglalkoztató ingatlanirodák elemzéseiben.
2016. nov. 24. 10:29
 6/12 anonim ***** válasza:
40%

Te írod a cikkhíreket a bulvárlapoknak?

A cikk teljesen helytálló. A BELVÁROSI, HASZNÁLT lakásokról ír, főként a nagyobbakról. Teljesen logikus, hogy aki nem egyedül akar költözni, az elkerüli a szmogos, zsúfolt, és ehhez képest drága pesti belvárost, ahol nem lehet parkolni, állandó a dugó, és még az asztalos se jön ki dolgozni, mert nem tud parkolni.

Még vásáeolni se szívesen megyek át Budáról Pestre, nemhogy lakni...

2016. nov. 24. 13:25
 7/12 anonim ***** válasza:
61%
Ez most komoly??? Valaki, aki ingatlanosként dolgozott korábban, itt, a gyakorikerdesek amatőr válaszadóitól kér tanácsot?????? Hát ez a hét vicce. Röhej. Vagy hazudik.
2016. nov. 24. 15:02
 8/12 anonim ***** válasza:
80%

A nagy lakások arányaiban olcsóbbak, mert ugye ezeket nem keresik annyian, mint a garzonokat, stúdiókat, egy max. két szobás lakásokat.

Bevallom, én személy szerint örülnék, ha esnének az árak, mert jelenleg 100 év munka se lenne elég arra, hogy egyszer vehessek magamnak egy saját lakást.

2016. nov. 24. 21:28
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Szerintem egy tanácsadó is kérhet tanácsot. Igen, nem tudok mindent. Egyébként pap vagy politikus lennék. Smiley.

A Ballának vannak elemzői. Schneider is az. Öreg róka a szakmában.

2016. nov. 26. 12:46
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem kár kiindulni az év végi árak alakulásából, ilyenkor általában pang az ingatlanpiac. Tavasszal majd újra emelkedni fognak. Véleményem szerint csak a növekedés üteme lassult le, és valószínűleg még tovább fog lassulni, de attól az még növekedés lesz.
2016. nov. 27. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!