A Budapesten, a bulinegyedben miért mentek le ennyire az ingatlanárak?
Figyelt kérdés
Ennyire élhetetlen lenne?2022. febr. 26. 10:55
11/14 anonim válasza:
10: mi a bajod????
Állítottál valamit, amit nem tudsz alátámasztani.
Ellenkező tapasztalatok vannak egyértelműen.
Mit vársz mégis???
Hogy valaki simogassa a buksidat, hogy igen Ödönke, tényleg lementek az árak, jajj-jajj...???? ezt várod?
12/14 anonim válasza:
Mennyire mentek le?
Az egész belvárosban lementek 20%-ot, mert 2020. márc. 11-én lezárták a határokat és bezárták az üzleteket, a bérlők elmentek haza vidékre vagy külföldre.
És még nem oldották föl a korlátozásokat, csak részben, ezért még csak a bérlők, turisták negyede-harmada merészkedett vissza.
13/14 anonim válasza:
Felteszel egy egyértelűen hazug kérdést, pusztán provokációs céllal. Én a helyedben nem játszanám az erkölcs csőszt ezek után.
14/14 anonim válasza:
Én laktam ott albérletben, annyira a belső társasházban egy folyosó végén nem éreztem azt, hogy bulinegyed. Nekem a fény hiányzott nagyon, mert ezekben a lakásokban egész nap nem süt be a nap. De fiatalként tök jó volt, hogy 1 utcára volt egy csomó minden és gyalog hazajöttem sok helyről+amikor mentem erre-arra, mindenhova könnyen el tudtam jutni. Amikor zöldre vágytam, akkor meg elmentem kirándulni valamerre, de azért a belvárosban is vannak parkok, pl a Nemzeti Múzeumnál, a Károlyi park, Szabadság tér stb. Szóval annyira én nem éreztem élhetetlennek, ha az enyém lett volna, akkor felújítom és el is laknék ott. Nekem tényleg cssk a fénnyel és az árakkal volt gondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!