Minden hétvégén pénteken kezdi vasárnap este vége hangos zene a szomszédba (családi ház) lehet tenni valamit?
Gondolom másnak is van ilyen gondja..???
Nálunk ez az első év ami ilyen teljes tanácstalanság... lassan baba is lesz és minden hétvégén eszt kell hallgatni
Nem tudom hogy fogjuk bírni
Keress más szomszédot is, akit zavar, és együtt, udvariasan kérjétek meg, hogy picit halkítsa le. Nem biztos, hogy hatásos, de egy próbát megér.
A baba miatt viszont nem kell aggódnod, őt egész biztos nem fogja zavarni.
Csendhaboritasert lehet egesz nap rendort hivni. Vagy beszelj vele. De akkor mar rendort nem hivhatsz.
Nekunk bevalt,h Elvis meg Ray Charles szamokat jatszottunk hangosan. Elkussoltak tole. :D A vegen meg elkoltoztek alolunk.
Nálunk is ez volt a probléma. Péntek estétől vasárnapig ment a tuc-tuc meg a mulatós. Néha olyan hangosan, hogy rezegtek az ablakok az egész lakótelepen. Egy idős házaspár kihívta a rendőrséget, másnap a férfit elkapták és megpofozták. Egy ideig senki nem mert szólni, majd egy idő után k...ra elegem lett, és én is szóltam nekik. Lehalkították, aztán egy idő után visszahangosították. Megint szóltam. Másnap megint ez volt, akkor megint szóltam. Amikor már harmadszorra kellett szólni, akkor már bocsánatot is kértek, mert elvileg mi jóban vagyunk. Aztán egyszer éjfélkor indult be rohadt hangosan a zene. Na, akkor odakiabáltam, hogy átmegyek a házaspárhoz és együtt hívjuk a rendőrséget, ha nem hagyják abba. Ez volt kb. 2 hónapja. Azóta egy mukkot sem lehet hallani, még halkan se szól a zene.
Keresni kell valakit, akivel összefogsz, hátha az jobban hat rájuk, bár sajnos vannak reménytelen esetek, akik annyira primitívek, hogy azt gondolják, joguk van bármikor bármit csinálni és eszükbe se jut, hogy másokat zavarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!