Miért van az hogy faluhelyen este nem lehet sétálni egyedül?
Konkrét falunevet mondanál?
Én megchírből se ismerek ilyet.
A rendőrök csak az egyszerű átlag polgárokkal keménykednek.
Akikkel kell azt meg észre sem veszik.
Nyílván nem minden alkommal szólnak rám bunkó hangnemben, de eleve az már milyen szürreális, hogy este leogazolnak egy sétáló embert.
Én nem ehhez vagyok szokva.. Városon ez szokatlan.
Lehet, gyanúsan nézel ki...
Látatlanban nem lehet vélemenyt mondani.
Rendszeresen járunk videki falvakban, ilyetcsose tapasztaltunk. Szabolcsban, borsodban sem.
Az én falumban, Szabolcsban sosem volt ilyen, pedig járnak itt is a rendőrök.
Valószínűleg unatkoznak:D
Én azzal egyetértek, hogy kell a rend, de akkor állítsák már meg az embert és igazolják ha baseball ütővel még lánccal sétál az úton. Egy sétáló embert szerintem nincs joguk igazoltatni random módon.
Sőt.. Ez is megtörtént eset.. Akinél esetleg nem volt igazolvány azt bevitték az örsre.
" Egy sétáló embert szerintem nincs joguk igazoltatni random módon."
DE, BÁRKIT jogukban áll igazoltatni!
"Akinél esetleg nem volt igazolvány azt bevitték az örsre."
EZ is jogos, az igazolványnak mindig nála kell lenni, hogy szükség esetén igazoni tudja magát, ha nem, akkor jogos, hoyg beviszik, amíg utána néznek, hogy ki is az illetö!"
Mielött hözöngeni kezdesz, inkább nézz utána, mi az, ami jogos meg mi a kötelességed.
De a kérdésed, meg föleg a válaszod stílusa alapján jogos, ha gyanusnak tartanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!