Miért van az hogy faluhelyen este nem lehet sétálni egyedül?
Figyelt kérdés
Mert a zsaruk egyből ott teremnek előtted személyi igazolvány kérése,,, kérdések, hogy mi járatban? stb.. Ha meg őszintén válaszolsz, hogy csak sétálni van kedved,egyből rád förmed a bunkó, hogy menjen csak haza fele azonnal!2022. ápr. 5. 21:31
21/31 A kérdező kommentje:
18-as ebben az a fura,hogy mondjuk X városban èjszaka,èjjel csak úgy kocogtam a társasházak között,vagy az utcákban,soha nem állították meg. Na mindegy.
2022. ápr. 6. 09:31
22/31 anonim válasza:
Ha éjszaka sétálsz, nyilván arra gondolnak, hogy lopni mész.
Nemrég költöztél oda. Minek? Látszik, hogy nem vagy közéjük való.
23/31 anonim válasza:
Nem ismernek a rendőrök. Nálunk is csak azokat igazlotatják, akiket nem ismernek. Azért gondolj bele, egy kicsi városban vagy faluban néhány év alatt legalább látásból megismerik a lakosságot. Tudják, hogy kik problémásak, kik nem. Nem olyan, mint egy nagyobb város. Az ismeretlenekre felfigyelnek. Majd megszoknak, és utána nem piszkálnak többet. Ne vedd személyeskedésnek.
25/31 anonim válasza:
Én is egy borsodi faluban lakok és tapasztaltam ilyet. Kötekedő kis tetvek.
Egyszer túlóráznom kellett délutánosba és hajnali 2 óra fele bicikliztem haza. Végig követtek. Mintha betörni mentem volna
26/31 A kérdező kommentje:
25-ös...
Erről beszélek..
2022. ápr. 6. 18:56
27/31 anonim válasza:
Nem ezen mulik.. haveromnak 8 altalanosa van kolcsont vett fel, kriptozni kezdett, ingatlanba fektette es mar akkor is elvan ha semmit se csinal.. a masikat meg egy jobaratja bevette egy uzletbe ami beindult es o is eleg jol keres.. sok ilyen van. Ha van kapcsolat, esz meg fasz akkor osszejohet siman
28/31 anonim válasza:
Igazoltatni van joga, de kijárási tilalom nincs.
Tehát nem utasíthat arra, hogy menj haza.
29/31 anonim válasza:
Tegyük fel, valaki délutános műszakból megy haza.
Leszáll a vonatról /buszról, sétálna haza.
Akkor minden egyes nap igazoltatják? :O
30/31 anonim válasza:
29: én még mindig szkeptikus vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!