Társasházban lakók: hány olyan lakás van a házban,
amelyben (egy vagy több) dohányzó személy lakik? Szokott
bosszúságot okozni nektek, hogy időnként bejön a
füstjük a nyitott ablakon?
21/31 A kérdező kommentje:
Lefogadnám, hogy hazudtál, amikor azt írtad, hogy nemdohányzó vagy...
22/31 A kérdező kommentje:
A gépjárművek már régóta katalizátorosak, apukám, és egyre több a villanyautó.
Buktad a fogadást, nem hogy nem dohányzom, soha nem is dohányoztam! Pusztán nem tartom magam holmi felsőbbrendű lénynek emiatt. Nem várom el, hogy mindenhol is rám, nemdohányosra legyenek tekintettel. Így is ki van tiltva minden zárt helyiségből a cigizés (tök helyesen) plusz buszmegek, közintézmények x méteres környezetében sem lehet rágyújtani, így is mi vagyunk előnyben és a mi érdekeink/jogaink vannak védve, na de hogy már egyesek a saját otthonukban is megtiltanák az embernek, hogy cigizzen, az már vicc kategória.
2022. jún. 29. 19:54
Ideje lenne alaposabban utána nézned milyen brutál mértékben szennyezik a levegőt az autók, “apukám”. Tálald már ki, hogy már-már jót is tesz ez naponta cirkáló több millió autó a levegőnek. Ne legyél már ennyire korlátolt és szűklátókörű, az autók a mai napig erősen szennyezik a környezetet, hibrid meg elektromos motor ide vagy oda.
2022. jún. 29. 19:57
25/31 A kérdező kommentje:
A dohányfüstben sokkal több az emberi egészségre káros anyag, mint egy Euro-5 vagy Euro-6 besorolású autó emissziójában. Ideje befejezned a dohányzók szerecsenmosdatását.
Neked pedig ideje lenne befejezned azt, hogy te akarod megszabni kit hogyan kéne szivatni meg korlátozni az otthonában. Ha ennyire félted a drága egészséged, akkor zárd be magad a 4 fal közé és többé ne is lépj utcára, mert 1-1 séta alkalmával is egy csomó szennyt nyelsz be. A cigifüst nagyja pedig mire “bekanyarodik” az ablakodhoz és bemegy rajta, már rég szétoszlik a levegőben, messze nem olyan tömény és koncentrált, mint amikor pl közvetlen fújják folyamatosan az arcodba. Nem ettől lesz egészségügyi problémád, de gondolom ha már ennyire remegsz az egészség miatt, akkor pl minden ételt, zöldséget, gyümölcsöt, húst stb-t saját magadnak termeled makulátlan körülmények között, mert a boltiban ki tudja mennyi tartósítószer meg más szar van..
2022. jún. 29. 20:19
27/31 A kérdező kommentje:
Te egy bagós vagy, ne tagadd... És túl libsi is lehetsz.
Higgy, amit akarsz, szerinted mennyire érdekel? Nem fogom egy rosszindulatú vadidegennek bizonygatni az igazam, bőven elég, ha én tudom.
Őszintén nem értem miért olyan hihetetlen, hogy léteznek olyan nem dohányosok, akik nem akarják a másiknak megtiltani, hogy otthon rágyújtson, se nem szidja az összes dohányost ismeretlenül meg nem is akarja agyba-főbe szívatni őket.
Az meg téged minősít, hogy emiatt nekiállsz libsizni, mintha amúgy ez valami negatív dolog lenne.
2022. jún. 29. 20:28
engem az zavar mikor valaki az erkélyen pöfékel, a saját lakását nem akarja bebüdösíteni, de másét meg igen..
2022. jún. 30. 14:51
Miért az erkély az nem a lakásának a része? Van, aki szeret kiülni kávézni, beszélgetni, valaki meg cigizni, sőt láttam aki már grillezett is (kontakt grill). Sok albérlő meg eleve nem is gyújthat rá a lakásban, így marad az erkély.
Plusz a festésnek sem tesz jót, ha folyamat ott cigiznek és benn ragad 4 fal között a füst, pont ezért is gyújtanak rá sokan erkélyen vagy ablakban.
2022. jún. 30. 15:32
Kapcsolódó kérdések: