Társasházban lakók: hány olyan lakás van a házban, amelyben (egy vagy több) dohányzó személy lakik? Szokott bosszúságot okozni nektek, hogy időnként bejön a füstjük a nyitott ablakon?
Kinek mi irritáló. Nekem a sütéskor keletkező olajszagtól
fordul fel a gyomrom. A cigifüst csak egy dolog ami büdös
tud lenni egy társasházban és számtalan van.
Kőbányán lakom. Itt konkrétan cigivel a szájukban születnek az emberek.
Meg tudok őrülni tőle.
2. emeleten lakom, lent a ház előtt cigiznek, alattam, felettem is cigiznek, át is jön a szag.
A lakás közös folyosó szakaszról nyílik amit a szomszédok "erkélyként" emlegettek. Oda jártak ki cigizni. Albérlők, láncdohányosok. Egymás után 3-4 cigi, és 3 dohányzóval ez kvázi folyamatos cigizést jelentett. Persze jött a szöveg eleinte, hogy "hova menjen" meg "a lakásban mégse cigizhet" persze az én lakásomba hagy jöjjön be a szag. Aztán rendbe lettek rakva azóta az erkélyre járnak, néha az is átjön, de még mindig jobb mint konkrétan a konyhaablakom előtt 50 centivel.
Mondjuk itt átjön minden is, büdös nagymama szag, olajos sütés büdös szaga. Főleg hogy a kedves lakók nagy része eltömítette a szellőzőket így nyilván a szag csak a másik lakáson keresztül tud távozni. Őrület.
Az a "vicces" a cigiszaggal, hogy a világ végéről is be tud jönni és utána annyira beül, hogy fél óráig kell szellőztetni mire kimegy. Nyilván mivel lerakódik a kátrány mindenhova.
Volt hogy 3-4. emeleten laktam, éreztem, hogy friss masszív cigiszag jön be, és konkrétan lent az utcán dohányzott valaki. Csak szélcsend volt és feljött a füst.
Mondjuk az érveléseket is szeretem, hogy "én nem hiszem, hogy bemegy" meg "nem is lehet érezni". Hát hagy döntsem már el, hogy a saját lakásomban érzem-e a szagot vagy nem...
LOL, aki este 10 után ér haza, az akkor ne is merjen enni, mert a tisztelt szomszédot zavarja az olajszag, és nem érti, hogy nem mindenki 8-4-ig dolgozik.
Engem spec. nem zavar a cigiszag, amiért szerencsésnek érzem magam, mert ha zavarna, se tudnék vele mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!