Titeket nem idegesitene az,ha lakótàrsatok hazajön,és az ajtaját,folyamatosan nyitva hagyja?
Figyelt kérdés
Plusz az ,hogy a büdös füstölő szag is kijön tőle ,ami nagyon zavar engem plusz az,hogy nyitva az ajtaja mindig és azt érzem,hogymindif,folyamatosan beszélni akarna,amizavar.Kicsi az albérlet,a konyha,az ajtaja mellett van.Plusz az is,hogy mindennaposan bekopok az ajtómon valami lènyegtelen kérdèssel.Titeket zavarna?N2022. jún. 21. 00:16
11/32 Savlekotő válasza:
Az elsőnél kelett volna külön költözni erélyesebben le állítani most nem lenne macska egér játék amibe be vont,v bele mentél ki tudja miért, sokan ön maguknak is hazudnak amúgy nem mindenki tud csukott ajtónál lenni nem vagyunk egyformák olyannal kell lakni akivel működik a viszony és nem szexuális vágy van lakotársak közt, itt boritekolom hogy újra próbálkozni fog ..
12/32 A kérdező kommentje:
Nemrég költözött ide,nem tudom elküldeni.Első este próbálkozott már...:/
2022. jún. 21. 02:35
13/32 Savlekotő válasza:
De el lehet küldeni főleg hogy már első estétől ezek szerint rád van maszva és nem érti hogy nem , szólni kell akar a foberlonek ő majd kireszi, de ha ez neked tudat alatt imponal ne lepődj meg ha erőszakosabb lesz mert táp talaja van.. Az a budos fustulo meg lehet fű...
14/32 A kérdező kommentje:
Nekem.nincs szexuális vágyam irányába,volt pár nap mikor úgy gondoltam jóba lehetünk anélkül, hát kocsit közvetlenebbül is beszéltem vele ,azon az estén,de utána mesèlt egy számomra gusztustalan dolgot,és végképp elvágta magát, de azóta is tett rá.Kifejezetten taszit.Nem akarnék mindig bunkó lenni, nem is tudom igy hogy fog működni a lakótárs dolog...de már most örülnèk ha elköltözne, de persze nem fog....
2022. jún. 21. 02:38
15/32 A kérdező kommentje:
Hát,hátha el lesz a topis lánnyal....
2022. jún. 21. 02:39
16/32 Savlekotő válasza:
Akkor koltozz te, hiába nincs neked szexuális vágyad felé neki van feléd mint látható..
17/32 A kérdező kommentje:
Hu nagy balhè volt az előtte levő taggal ,akit volt lakótársam keritett ide...az full kattant volt, alig birtam elzavarni....stegény főbérlőt sem tehetem ki ennek/tényleg rendes.....és én találtam ide ezt a srácot, de nemismertem,és teljesen mást irt magáról amilyen...nem tudhattam ,és nem akartam azt sem hogy én fizessemki a lakbért a nem létező személyre, 3 hete költözött ide nem tudom innen kivágni.Amugy füvezik is ..igen,azt is utálom..de nem az jön a szobájából napközbe hanem a rohadt füstölő amitől megfájdul a fejem...
2022. jún. 21. 02:43
18/32 A kérdező kommentje:
Ha bunkobb vagyok vele akkor ugynem fog nyomulni...dehat igy elni
..kellemetlen....a szobamnagyon szeretem..meg most uj emberekhez koltozni ott is idegesitene valaki:/
2022. jún. 21. 02:49
19/32 Savlekotő válasza:
Pedig ez nem fog tudni sokáig működni, nem szokott jó ki sulni abból ha vkinek szexualis vágya támad lakotarsra barátra sógorra stb, főleg ha nem is érti a nemet, és alkalmatlan mondjuk alap együtt élesre büdösit szemetel drogozik nőket hurcol fel akik majd jól kirabolnak mikor ő beállt mint a gerely sok ilyen van. Te nem tudsz el költözni?
20/32 Savlekotő válasza:
Egyedül kell lakni probléma megoldva senki se idegesít onnantól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!