Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Bejön hozzánk a cigifüst, mit...

Bejön hozzánk a cigifüst, mit lehet tenni ilyenkor?

Figyelt kérdés
A közelmúltban vettünk egy lakást és most, hogy bejött a melegebb ido, sokat van nyitva nálunk az ablak a nappaliban. Kiderült, hogy a mellettünk lévő lakásban élő lakó vagy lakók sokat dohányoznak az erkélyükön. Tényleg nagyon gyakran, és az elmúlt napok alapján úgy tűnik, olyan a lakásunk adottsága, hogy hozzánk meg nagyon bejön tőlük a füst. Fogalmam sincs kik ők. Ti mit tennének a helyemben? Ez van, és szokjuk meg? Persze szólunk majd, megkérjük őket, de ezen kívül?

2022. ápr. 30. 21:32
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
A többi csak kellemetlen, a passzív dohányzás viszont káros az egészségre.
2022. jún. 8. 18:18
 32/36 A kérdező kommentje:

Azért attól még senki nem kapott mondjuk tüdőrákot, mert a szomszéd kutyája ugat, vagy mert a másik szomszéd hajnalban fürdik.. netán a harmadik gyermekei egész álló nap labdaznak a laminált lapon. 🙃

Én abban hiszek, hogy bármit is teszünk, azt úgy tegyük, hogy gondoljunk abba bele csak egy másodpercig, hogy ebben a világban van rajtunk kívül sok-sok másik ember. Szóval igyekszem úgy viselkedni és a gyerekeimnek is azt a példát mutatni, hogy olyasmit tegyünk csak meg, amit ha más tenné a környezetünkben, akkor az minket sem zavarna.

pl mai fejjel már nem cigiznék én sem olyan erkélyen, ahol mellettünk másik lakás van közvetlenül, de ez én vagyok, meg amúgy sem bagózok már egy ideje.

2022. jún. 8. 21:44
 33/36 anonim ***** válasza:
51%
Tüdőrákot nem, de nézz már utana, miket tud okozni a tartós stressz :D És az egész napos zajok eléggé azt okoznak.
2022. jún. 9. 09:23
 34/36 anonim ***** válasza:

Ami az élet normális része, de stresszforrás is lehet adott esetben, azt meg kell tanulni kezelni. (Leginkább magát a stresszelő személyt.)

A dohányzás mindenkire nézve káros, nem normális része az életnek. (Nem minden normális, ami el van terjedve.)

2022. jún. 9. 09:29
 35/36 anonim ***** válasza:

Én klimámhoz hozzáérne valaki, peregne a szamuráj kard, vissza alakított AK stb.

Jönne pár rokon is Andró, Tápos, Zsellér, Sityu, Ronald, Roletti, Záhár, Emir, Sarlós Robi, Kis Ricsi. Aki kicsit is jártas az alvilágban vágja kik.

Na meg a légiós cimborák, behajtó csapat.

Lenne pusztítás. Volt már, h roham pajzsal jöttek ki a szervek egy akció során.

Mindig van egy nagyobb hal.

Furószaral jönne valaki gyerek, szamurájkard meg menne vissza látogató.

Vagy a csomagtartós srácok esti látogatásra mellé szegődnének a rongálónak.

2022. jún. 10. 01:07
 36/36 A kérdező kommentje:
egész napos zajok..? nem vagyok otthon egész nap szóval tőlem aztán zajonghatnak. nem mellékesen én sem repkedek a lakásban így nyilván nekem is van zajom és ez normalis dolog.
2022. jún. 10. 15:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!