Felső szomszéd probléma. Zavarja a cigifüst, de ezt megteheti?
Megteheti, saját erkélyére tette ki.
Társasházban (panelban) a többség megérti azt hogy a többség nem szereti a füstöt. És lemegy a földszintre és az ajtó előtt cigarettázik. Követhetnéd a példát te is.
hmm kreatív és ügyes...
sokan panaszkodnak am itt is, hogy nem tudnak mit kezdeni a büdös alsó szomszédokkal...gondolj bele neki mennyire gáz a dolog, hogy konkrétan nem tud szellőztetni, mert büdös van miattad...
am jogilag max a csendháborítás lehet gond, hisz nem veszélyes senkire nézve, nem tesz semmit, csak hangos...
22F
Ő erkélye azt szerel fel amit akar.
Én erkélyem, hagy cigizzek már nyugodtan.
Ha a lépcsőházban cigizik, az gáz.
köszönöm az értelmes és hasznos válaszokat!
látom 1-2 emberre rá férne a pszichológus :)
Köszi a tippet, én is lehet, hogy kipróbálom. Utána is nézek, mennyibe kerül egy ilyen készülék. Kár, hogy a liftbe és lépcsőházba nem lehet csakúgy beszerelni, mert nálunk olyanok is vannak, akik ott füstölnek.
Kérdező, nekem érzékeny a szemem erre, ami azt jelenti, hogy fáj, csíp, és szemcseppet használok emiatt, az meg nem megoldás, hogy ha munka után hazaérek, és este ki akarok szellőztetni, ne nyissam ki az ablakot a saját otthonomban. Nem is tudnék dohányzó emberrel egy lakásban élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!