Ha az alsó szomszéd cigifüstje bejön hozzám, mennyezeti ventilátor megoldás lehet?
Figyelt kérdés
Igazán huzatot nem tudok csinálni, nincs szemben ablak.2021. aug. 7. 21:43
1/33 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel.
Nálunk az egyik lakó volt gyárkémény, hiába szóltak neki, leszarta, aztán többen kiálltak ellene szóban, azóta lent bagózik.
2/33 anonim válasza:
Nálunk is van két boszi és folyton éjszaka gyújtanak rá 10-11 után. Fogalmam sincs milyen cigit szívnak de brutálisan büdös
3/33 anonim válasza:
Kolcson adok neked 1-2 par fapapucsot otthoni viseletre. 43-as.
En direkt ezert tartom. 😁
6/33 anonim válasza:
Csukott ablak + légkondi, és még jobban is fogod érezni magad, és ő is azt csinál a saját otthonában, amit akar.
7/33 anonim válasza:
Szerintem kérj birtokvédelmet, mivel jogalap nélkül háborítanak a lakásod birtoklásában! A jegyzőtől lehet kérni a zavarás megszüntetését!
8/33 anonim válasza:
Tehát a saját lakásában nem csinálhat az ember bármit mert nincs joga hozzá értem. Elég röhej némely gondolkozás.
9/33 anonim válasza:
Na, jöttek a dohányosok lepontozni. :D
A saját lakásodban azt csinálsz, amit akarsz, amíg betartod a házirendet és nem zavarsz vele másokat.
Ha kutyaséta előtt kinyitom az ablakot kiszellőztetni, majd hazajövök és olyan szag van, mint egy kocsmában, az igenis zavar.
10/33 A kérdező kommentje:
4-es
A fapapucs nem elég, mert nem pont alattam van, hanem mellettem-alattam. És 37-es a lábam :) De azért köszi a támogatást!
2021. aug. 8. 07:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!