Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nekem van csak ilyen furcsa...

Nekem van csak ilyen furcsa tulajdonságom, vagy vagyunk többen is?

Figyelt kérdés
Bárkinek mondom, furcsának tartja, ugyanis májussal bevett szokásom már ventilátorral aludni úgy, hogy nyakig be vagyok takarozva, és közben jön rám az a kellemes (legalábbis számomra) hideg, plusz a hangját is szeretem. De ha már itt tartunk, a hajszárítót és a porszívó hangját is szeretem, kellemesek tartom..

2021. máj. 18. 01:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azért furcsa, mert kiszárítja az embert. Amikor nyáron annyira meleg van, hogy muszáj, akkor mindig torokfájással, másnaposan, fuldokolva ébredek pár óra alvás után is.
2021. máj. 18. 04:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Hajszarito meg porssivo hangjat en is szeretem. meg azt is, hogy fujja ram a levegot a hajszarito. 🙄
2021. máj. 18. 06:26
 3/6 anonim ***** válasza:
78%
Elég egészségtelen, ahogy írták fentebb. A hangja viszont sokak számára nyugtató hatású, az nem furcsa. Inkább ehelyett keress szerintem a YouTube-on ASMR ventilátor hang videókat, és rakd be azt lefekvés előtt.
2021. máj. 18. 07:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Én szinte a munkámból adódóan mindennek utálom a hangját, (elég hangos környezetben dolgozom) legyen az mosógép, hajszárító, porszívó, különösen a hajszárító hangját.
2021. máj. 18. 07:59
 5/6 anonim ***** válasza:
én minden nyárra beizzítok egy kis usb-s ventilátort, de figyelni kell hogy ne közvetlenül rám fújja a levegőt csak keringesse a szobában mert olyan huzatot kapok kikészülök tőle hogy utána csak döglődöm. 23 fokot már soknak érzem, de nyaranta rendre ilyen 27 fokos éjszakákat szenvedek át, utálom :(
2021. máj. 27. 20:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Üh, én meghülyölnék, ha a hangját kéne egész éjjel hallgatnom, én utálom a zúgásokat.
2021. jún. 16. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!