Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Albérletben lakunk, nem...

Albérletben lakunk, nem tudunk szellőztetni, mert az alattunk lakók folyamatosan kijárnak dohányozni. Van-e valamilyen törvény mondjuk birtokháborítás, amire hivatkozhatnék?

Figyelt kérdés

A szomszéd is a saját erkélyén dohányzik, úgy tudom nem tilthatom meg neki hogy ott dohányozzon, hiszen az meg az ő tulajdona.

VISZONT: 5 méteren belül van az én erkélyajtómtól. A füst kibírhatatlan, nem akarok egész nyáron zárt ablakkal lenni. Sajnos mire észrevesszük a szobában hogy ismét rágyújtott addigra ha bezárom az ajtót-ablakot, már olyan a lakás mint régen egy dohányzó vasúti kocsi... :(

Ha valaki tud tanácsot, kérem írjon! Köszi

2016. jún. 11. 09:27
 1/9 anonim ***** válasza:
56%
Erkélyajtóba tegyél egy ventilátort. Mást nagyon nem tehetsz.
2016. jún. 11. 09:39
 2/9 A kérdező kommentje:
Jó nagy ventilátor kéne, egy szélgép kb. Lehet beszerzek egyet. Ha ő dohányozhat úgy hogy másokat zavar, akkor én meg szélgépezhetek nem? :D
2016. jún. 11. 09:42
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
Probalj beszelni vele, hogy mondjuk x idotartamban te szelloztetnel, ill ejszaka is kinyithatod az ablakot, akkor eleve huvosebb levego is jon be,40fokban meg egyebkent is csak forro levego jon be. En dohanyzom, de szegyellem magam az olyan dohanyosok miatt, akiknek a cigizese masnak kellemetlen!
2016. jún. 11. 09:54
 4/9 anonim ***** válasza:
83%
Sokat nem tehetsz. A dohányosokat meg nem érdekli , ők nem érzik hogy milyen rossz és büdös. Elkell költözni, kertes házba. Ilyen szempontok alapján megfizethetetlen a kertes ház.
2016. jún. 11. 09:57
 5/9 A kérdező kommentje:

Nyilván nem azért élek társasházban, albérletben, mert megtehetem, hogy egy kertes házam legyen. :) Ok ez a cél és tudom hogy itt együtt kell élni másokkal.

Csak mivel én tekintettel vagyok a szomszédokra (TV vagy porszívózás szempontjából) ők is lehetnének ilyenek.

Az meg hogy nem érzi, biztos nem igaz, mert ő is becsukja a szobája ajtaját mielőtt rágyújt, hogy ne menjen be a cigifüst.

Köszi az eddigi válaszokat, beszélni fogok vele valamit kitalálunk.

2016. jún. 11. 10:43
 6/9 anonim ***** válasza:
85%
mi ilyenkor kirazzuk a szonyeget :D nem tul kedves megoldas de ha ok sincsenek tekintettel rank...mar kertuk szepen is
2016. jún. 11. 10:47
 7/9 MZ.per.X ***** válasza:
Szóltál amúgy nekik erről, vagy letudtad annyival hogy "úgy tudom"?
2016. jún. 11. 10:53
 8/9 anonim ***** válasza:
24%
Az alattad lakó életét nagyon könnyű megkeseríteni... először beszélj vele szépen és ha ez nem használ, akkor használd a fantáziádat és érd el, hogy ő gondolkodjon el nagyon komolyan a tanyára költözésről.
2016. jún. 11. 12:06
 9/9 anonim ***** válasza:
48%
Az durva... nálunk ugyanez a helyzet csak kb 3 dohányzó ember is lakik alattunk. Egy órában jó ha 15 perc van amikor nem jön be füst, most is kb mintha egy kocsmába ülnék (jó tudom egy ideje ott már nem lehet szívni). Gondolom semmit nem lehet ellenük tenni, ha meg szólnék nyilván menne a "nehogymá ez az egy örömöm maradt az életbe te meg ezt is elvedd k*csög"...
2016. jún. 30. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!