Ahol lakunk folyamatosan megmérgezik a háziállatokat. Mit lehet tenni? Feljelentés, vagy valami hasonló dolog? Hol?
Rendőrségi feljelentést azonnal, illetve az állatvédőrségnek nem tudom, mennyi most a szabad kapacitása, de biztos tudnak segíteni.
Jelentsd azonnal!
Melyik település ez?
"Mit?"
Buta vagy. Azt, hogy valaki felelős érte és nem a te hanyag háztartásod miatt döglött meg. :)
"Buta vagy. Azt, hogy valaki felelős érte és nem a te hanyag háztartásod miatt döglött meg. :)"
Javaslom olvasd el még 1x, vagy még annyiszor, amíg eljut a tudatodig, hogy mit írtam le. ;) Nem az én hanyagságom miatt döglik meg a szomszédunkban, meg a tőlem 2km-re lévő nagyszüleimnél.
Szomszédom kutyája egész nap ugat. Mellesleg a kocsibejárómra szarik minden nap.
Már szóltam. Semmi.
Csúnya dolog lenne megmérgezni ugye?
Úgyhogy nem teszek semmit hanem hallgatom a rekedt kutya ugatást, kerülgetem a kutyaszart és szagolom ha kint vagyok az udvaron. Persze, semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!