15 hetesen kétnapja folyamatosan Hányok előtte ilyen nem volt (valakinél hasonló?
Figyelt kérdés
2015. dec. 2. 20:37
2/5 anonim válasza:
Nekem terhesség elejétől semmi hányás ,hányinger(esetleg kajákra amitől nagyon undorodok) .Most a 14.héten egyik pillanatról a másikra azt érzem hogy megyek hányni, iszonyú hányiger gyötört de elmúlt jelenleg.
3/5 anonim válasza:
Nekem kezdődött olyantájt, most 21 hetes vagyok, még mindig előfordul kézmaponta kb. Nekem sok a gyomorsavam, Rennie tabletta szokott segíteni. Mindem terhesség más, nekünk ez jutott.
4/5 anonim válasza:
nekem a 12. hétig végig volt, majd elmúlt, majd most a 24. hét óta megint van, van hogy hányok is. nekem is a gyomorsavam.
van gyomorsavra olyan gyógyszer, amit lehet szedni terhesen is, mondta a háziorvosom.
25hkm
5/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Először is köszönöm mindenkinek a választ:)
Már a kérdés kiírásakor is mentem háziorvoshoz, másnap ügyeletre harmadnap kórház negyednap másik orvos.
Az utolsó orvos írta fel gyomorsavra a gyógyszert. Azóta semmi bajom nincs :)
előtte próbáltam: maalox, rennie, salvus víz diéta.
Semelyik nem segített semennyire. Egésznap hánytam a folyamatos savtól. a salvus víz konkrétan kijött ahogy megittam egy kortyot.
2015. dec. 4. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!