Cigány szomszédaim vannak. A gyerekeik folyamatosan az ajtómban állnak amikor dohányzom. Hogyan érhetem el hogy ne csinálják ezt?
Ki kell járnom cigizni,kis babám van itthon.
Mellém állnak folyamatosan kérdezgetnek. Nagyon nincs kedvem hozzájul 3-és 5-évesek.
Kipróbáltam azt is hogy nem válaszolok nekik de hiába.
A szüleiket nem zavarja sőt,rá sem hederit a saját gyerekeire.Arra is volt példa hogy pizzát rendeltem és kértek belőle...
Nagyon tanácstalan vagyok.
szokj le a dohanyzasrol.
amugy meg oriasi problema, hogy kisgyerekek akarnak veled beszelgetni...
Hát nem biztató amiket irtok.
Egyébként nekem is van egy 6-éves lányom. Ő addig van a folyosón mig át érünk rajta.
Ezek a gyerekek felügyelet nélkül PUCÉRAN ,kószálnak ebben a 3-emeletes házban.
Ja és aki arra célzott hogy de nagy dolog hogy idejönnek. Képzel az! Nincsen kedvem elmondani mit ettem... mikor voltam wc-n stb.
Nem az a gondom hogy cigányok.
Ezt azért irtam hogy ne kapjak olyan tanácsot hogy szóljak a szüleinek....
a lépcsőházból nem megy be a lakásba a szellőzőn?(csak mert én simán képben vagyok ha valaki nálunk rágyújt a lépcsőházban, jó hangosan dohogok is, hogy biztos kihallatszódjon)
szóval erkély, konyhaablak nem játszik? mert jobb lenne szerintem, a cigányok nálunk is a lépcsőházban élnek, meg nyáron a ház előtt, még külön helyet kell kérnem, ha a lépcsőn le-fel akarok menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!